ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Gardoș, deranjat de ce se întâmplă la Academica Clinceni: „Nu voiam să joc!”

Autor: Bogdan Ciutacu | 28.04.2021 | 22:05
Florin Gardoș, deranjat de ce se întâmplă la Academica Clinceni: „Nu voiam să joc!”
Florin Gardos, deranjat de ce se intampla la Academica Clinceni: „Nu voiam sa joc!”

Florin Gardoș e foarte dezamăgit de situația de la Academica Clinceni și a declarat după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe că nu a vrut să joace în această partidă.

ADVERTISEMENT

Veteranul celor de la Academica Clinceni, în vârstă de 32 de ani, e cu moralul la pământ după a patra înfrângere consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1 și acuză din plin oboseala meciurilor din trei în trei zile.

Ba, mai mult, jucătorul a declarat că la ilfoveni există și multe alte probleme și consideră că cei din conducere vor trebui să lămurească această situație.

Florin Gardoș, despre situația de la Clinceni: „Ei nu pot să ne tragă la răspundere”

Florin Gardoș se plânge de oboseala acumulată de el și colegii săi, mai ales în ultimele partide din playoff și e de părere cei din conducere nu îi pot trage la răspundere atâta timp cât nu au pus la dispoziție echipei un charter pentru meciurile din deplasare: „Atât timp cât noi găsim alibiuri, scuze, că nu facem deplasarea cu charterul sau altele, ei nu pot să ne tragă la răspundere, și nu e OK”, a declarat fotbalistul după înfrângerea cu covăsnenii.

ADVERTISEMENT

Fundașul central nu este foarte optimist în ceea ce privește șansele echipei în playoff, unde nu au obținut nicio victorie și e destul de îngrijorat: „Am început prost acest play-off, acum trebuie să vedem ce putem face în viitor”, a recunoscut Gardoș.

Ilfovenii au picat pe ultimul din playoff, cu doar 22 de puncte, la opt lungimi distanță de locul al patrulea pe care se află Sepsi și la trei puncte distanță de FC Botoșani.

Florin Gardoș e sincer după înfrângerea cu Sepsi: „Mă simțeam obosit înainte de meci”

Fostul jucător al FCSB a mărturisit după meciul de la Sfântu Gheorghe că se simțea obosit înainte de meci, dar a trebuit să joace deoarece Ilie Poenaru nu avea altă soluție pe postul lui: „Eu, de exemplu, mă simțeam obosit înainte de acest meci, nu voiam să joc, dar nu aveam alt fundaș central în lot disponibil.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să spun public anumite lucruri, dar ar trebui să avem o discuție cu cei din conducere, că să știm exact ce se vrea de la noi”, a mai spus Gardoș, după meciul de la Sfântu Gheorghe la DigiSport.

Academica Clinceni va încerca să iasă din pasa proastă pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Craiova, pe data de 2 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!