Sport

Florin Gardoș, despre motivul pentru care regretă că a semnat cu Universitatea Craiova: „Vreo cinci meciuri m-a ținut prin tribună!”

Florin Gardoș (33 de ani) a vorbit cu lux de amănunte despre motivul pentru care regretă că a ales să semneze cu Universitatea Craiova, în 2018, când antrenorul echipei era italianul Devis Mangia.
12.05.2022 | 10:25
Florin Gardos despre motivul pentru care regreta ca a semnat cu Universitatea Craiova Vreo cinci meciuri ma tinut prin tribuna
Florin Gardoș (33 de ani) a vorbit cu lux de amănunte despre motivul pentru care regretă că a ales să semneze cu Universitatea Craiova, în 2018, când antrenorul echipei era italianul Devis Mangia
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a semnat cu Universitatea Craiova în 2018, însă perioada petrecută la formația din Bănie a fost una nefastă. În prezent, Gardoș este retras din activitate.

Florin Gardoș, despre motivul pentru care regretă că a semnat cu Universitatea Craiova

Florin Gardoș susține că Devis Mangia, fostul antrenor al Universității Craiova, este omul din cauza căruia regretă că a semnat cu gruparea olteană. Acesta spune că, deși i-a transmis că îl dorește la echipă, tehnicianul italian l-a ținut mai mult prin tribune.

ADVERTISEMENT

„Eu îl înțeleg (n.r. pe Nicolae Stanciu), am realizat și eu mai pe finalul carierei că partea financiară este foarte importantă, rămâi, practic, cu trofeele pe care le-ai câștigat și cu banii.

În rest, nu prea interesează pe prea multă lume CV-ul tău. Eu le-am trăit pe propria piele și mi-am dat seama că noroc că am reușit să strâng niște bani și să mă pot mândri că am jucat în Champions League, am câștigat campionate în România și asta e tot ce contează.

ADVERTISEMENT

Vreau să fac o comparație, eu am avut de făcut o alegere asemănătoare înainte de a veni la Craiova (n.r. Universitatea Craiova), am avut ofertă din Kazakhstan.

Florin Gardoș: “Mi-a părut rău că l-am prin pe Mangia. Dacă aș fi avut un antrenor român la Universitatea Craiova, jucam”

Am zis că aleg fotbalul, nu am ales banii și am dat de un antrenor, Devis Mangia, care vreo cinci meciuri m-a ținut prin tribună și nu mi-a ieșit așa cum îmi doream. Nu știi niciodată când îți alegi. 

ADVERTISEMENT

Veneam din Premier League, soția mea era însărcinată în opt luni, am luat o decizie, foarte grea, de a mă întoarce în România, am vorbit cu el la telefon, mi-a zis că mă vrea la echipă.

În primele cinci meciuri eram în cantonament cu echipa și primul sub listă, adică cinci meciuri la rând sunt primul sub listă, cât să mai rezist. Am luat decizia asta și pe urmă mi-a părut rău. 

ADVERTISEMENT

Bine, mi-a părut rău că l-am prins antrenor pe Mangia, pentru că orice antrenor ar fi fost, dacă aș fi prins unul român, jucam”, a declarat Florin Gardoș, la Pro Arena.

  • 1 gol a dat Florin Gardoș în 11 partide bifate pentru Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT