Florin Gardoş, ofertă de la Poli Iaşi! Va fi revoluţie la echipă: 8 jucători sunt out

Marian Popovici   
in Universitatea Craiova
04/01/2019, 18:52
Florin Gardoş, ofertă de la Poli Iaşi! Va fi revoluţie la echipă: 8 jucători sunt out GALERIE FOTO
Florin Gardos se bucura alaturi de Isaac Donkor dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre Sportul Snagov si Universitatea Craiova, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Florin Gardoş nu a avut o primă parte a sezonului foarte fastă. Jucătorul a anunţat conducerea Universităţii Craiova că vrea să plece, iar fotbalistul nu duce lipsă de oferte. CSM Poli Iaşi vrea să îl transfere pe fundaş, anunţă prosport.ro. O altă echipă care îl doreşte pe Gardoş este FC Voluntari. 

Va fi curăţenie generală la Poli Iaşi în această iarnă, pe lista disponibilizărilor fiind mai mulţi jucători printre care: Aguinaldo, Mimoun, N’Dongala, Roşu, Mongongu, Pîrvulescu, Cobrea şi Bekui. Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a evitat să spună clar dacă Florin Gardoş va pleca în această perioadă de mercato de la Universitatea Craiova.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Florin Gardos in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CSM Politehnica Iasi, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova
Florin Gardos in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CSM Politehnica Iasi, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Florin Gardoş, ofertă de la Poli Iaşi: “Veţi vedea pe 7 ianuarie!”

“Toate informațiile despre plecări sau veniri le veți avea în ziua de 7 ianuarie, la reunire, pentru că pe 8 vom pleca în cantonament, în Antalya. Nu mă pot pronunța de pe acum. Florin și-a spus punctul de vedere, clubul nici nu împărtășește, dar nici nu pune în discuție ideea jucătorului.

Dacă vedem din unghiul lui, îi dăm dreptate, că vrea să joace, are o vârstă. Dacă ne uităm din partea noastră, nimeni nu i-a interzis să joace. În același timp, nu cred că un club poate să confere unui jucător postul de titular incontestabil”, a declarat Marcel Popescu la digisport.

Fostul fundaş de la FCSB şi Southampton s-a întors în România la Craiova pentru a reintra în formă. Din păcate pentru fundaş, în acest sezon nu a prins decât 5 meciuri în tricoul lui U Craiova, 4 în campionat şi 1 în Supercupa României.

În 2014, Florin Gardoş a prins transferul carierei, de la FCSB, la Southampton. Atunci, englezii au plătit 6,8 milioane de euro pentru transfer. Însă, Gardoş s-a accidentat grav în 2015 şi nu a putut reveni niciodată la forma care l-a consacrat.

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×