Fotbal intern

Florin Gardoș, ofertat de două echipe din Liga 1. Când reziliază cu Craiova

23.12.2018 | 21:59
Florin Gardos ofertat de doua echipe din Liga 1 Cand reziliaza cu Craiova

Florin Gardoș este foarte aproape să plece de la U Craiova. Fundașul central a căzut în dizgrația antrenorului Devis Mangia și nu a mai jucat pentru trupa din Bănie din luna august. FANATIK a aflat că două echipe din Liga 1 Betano îl vor pe Gardoș încă din această iarnă.

După ce a fost împrumutat în returul sezonului trecut în Bănie, Florin Gardoș a decis să rămână la Craiova și după expirarea contractului cu Southampton. După pregătirea din vară, Gardoș a început ca titular la Craiova, în angrenajul cu trei fundași al lui Devis Mangia. Cum rezultatele nu au fost cele dorite, tehnicianul italian a schimbat sistemul, iar fostul fundaș central al FCSB a trecut pe banca de rezerve. Mai mult, FANATIK a aflat că Gardoș a devenit un „prizonier” în Craiova după un conflict pe care l-a avut cu tehnicianul Devis Mangia, motiv pentru care a cerut să plece de la olteni.

Florin Gardoș pleacă de la Craiova. Are oferte de la două echipe din Liga 1 Betano

Chiar dacă nu a mai jucat din luna august decât în Cupa României, în meciul cu Sportul Snagov în care a și marcat, Florin Gardoș este în continuare la mare căutare în prima divizie. Din sursele FANATIK, două echipe din Liga 1 Betano și-au manifestat interesul pentru fostul fundaș al Stelei. Este vorba despre nou-promovata Dunărea Călărași și despre formația de la care Gardoș s-a lansat în fotbalul mare, Concordia Chiajna.

O problemă ar putea fi dată însă de pretențiile salariale ale lui Gardoș. Atât ilfovenii cât și dunărenii nu pot oferi salarii mai mari de 5-6.000 de euro. Cu toate acestea, fostul fundaș central al naționalei a anunțat că banii nu reprezintă o problemă pentru el și că își dorește să găsească o echipă la care să joace: ”Îmi doresc să rămân. Trebuie să am nişte discuţii cu cei din conducere. Eu îmi doresc să rămân, dar în condiţiile astea nu am cum să rămân pentru că nu sunt fericit. Şi dacă nu mă simt bine într-un loc, nu are rost să stau”, a spus fundașul central al lui U Craiova.

Florin Gardoș se bucură alături de Isaac Donkor, în golul marcat în acest sezon în Cupa României

Așadar, rămâne de văzut dacă Florin Gardoș va decide să își pună cariera pe picioare la un club de play-out, va continua ca rezervă de lux la Craiova sau va căuta o nouă aventură în străinătate.

  • 6 milioane de euro a plătit Southampton către FCSB în vara lui 2014, pentru serviciile lui Florin Gardoș
  • 14 selecții la naționala României are fundașul central originar din Satu Mare