Fotbal intern

Florin Gardoș, operat cu succes după o nouă accidentare la genunchi! “Acum urmează cea mai dificilă parte”

28.07.2019 | 14:00
Florin Gardos operat cu succes dupa o noua accidentare la genunchi Acum urmeaza cea mai dificila parte

Florin Gardoș a suferit o nouă intervenție la genunchi după accidentatarea suferită în timpul meciului retur cu Sabail, din turul întâi preliminar al Europa League. Fundașul central al Universității Craiova a anunțat pe contul oficial de Facebook că operația a avut loc cu succes, iar acum urmează o lungă perioadă de recuperare.

Florin Gardoș, operat cu succes după o nouă accidentare!

Revenit la Universitatea Craiova după 6 luni la Poli Iași, Gardoș s-a accidentat la genunchi chiar la meciul de debut în tricoul oltenilor din acest sezon, cu Sabail, în returul primului tur preliminar din Europa League,  mai mult, după chiar primul contact cu un adversar! Și așa, iată că anul 2019 pare încheiat, din punct de vedere fotbalistic, pentru fundașul central ajuns la 30 de ani.

“După ce la primul meci din 2019 pentru Poli Iași mi-am fracturat nasul, joi la primul meci din noul sezon cu Universitatea am suferit o accidentare la genunchi, care mă va ține departe de gazon câteva luni. Oricât aș vrea să găsesc o explicație pentru acest «noroc» care mă urmărește, realizez că degeaba o caut și că, inevitabil, cea mai bună soluție e să lupt la fel ca în trecut pentru a mă întoarce pe teren“, a scris Florin Gardoș după accidentarea din meciul cu Sabail.

După intervenția chirurgicală suferită, pentru Gardoș urmează perioada de recuperare, pe care o consideră cea mai dificilă parte din tot acest proces: „Gata partea uşoară. Acum urmează cea mai dificilă parte: recuperarea”, a transmis fotbalistul pe Facebook.

 Ghinioane în lanț pentru Florin Gardoș

Florin Gardoș, cândva om de bază în defensiva Stelei și chiar al echipei naționale, a început seria accidentărilor, care pare fără sfârșit în aceste momente, în chiar primul sezon al său la Southampton, formație care plătea în 2014 nu mai puțin de 7 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile apărătorului de la Steaua. După accidentare, Gardoș a ieșit din planurile tehnicianului “Sfinților”.

Transferul la Craiova părea să fie relansarea carierei fotbalistului, dar lucrurile nu au stat așa. Devis Mangia l-a folosit destul de puțin, iar o ceartă cu antrenorul italian l-a trimis pe Gardoș la Poli Iași. Odată cu instalarea lui Corneliu Papură pe banca tehnică, după despărțirea de Devis Mangia, fundașul central a revenit la Craiova, dar tot nu va putea evolua din cauza recidivei dstul de grave a accidentării de la genunchi.

  • 11 apariții are Gardoș în Premier League
  • 650 de mii de euro este cota fundașului pe Transfermarkt.de