Fotbal intern

Florin Gardoș, pe făraș de la U Craiova! Oltenii încearcă să scape de omul care are cel mai mare salariu. EXCLUSIV

22.05.2019 | 18:56
Florin Gardos pe faras de la U Craiova Oltenii incearca sa scape de omul care are cel mai mare salariu EXCLUSIV
Florin Gardoș, pe făraș de la U Craiova! Oltenii încearcă să scape de omul care are cel mai mare salariu. EXCLUSIV

Universitatea Craiova a încheiat sezonul în Liga 1 Betano. Oltenii au avut un play-off dezamăgitor și cele trei înfrângeri din ultimele trei etape îi fac să tremure pentru locul de Europa League. Echipa lui Papură depinde acum de finala Cupei României, o victorie a Viitorului asigurând calificarea în cupele europene. 

Florin Gardoș, pe făraș de la U Craiova! Are cel mai mare salariu din lot

O echipă care la începutul play-off-ului avea pretenții de titlu a ajuns să încheie pe locul 4, iar primele măsuri la nivelul lotului au fost deja luate. Așa cum FANATIK a anunțat: Andrei Cristea, Meza Colli, Nuno Rocha, Răzvan Popa, Isaac Donkor, Ovidiu Bic (împrumut), vor pleca de la echipă.

FANATIK a aflat că un alt jucător aflat pe lista neagră la U Craiova este fundașul Florin Gardoș. Adus cu surle și trâmbițe de la Southampton din postură de jucător liber, fundașul nu a confirmat la echipă. El a jucat doar în patru meciuri în acest sezon la U Craiova, la începutul stagiunii, apoi, Devis Mangia l-a tras pe linie moartă și nu a mai prins lotul. În iarnă, Gardoș a fost împrumutat la Poli Iași, alături de Andrei Burlacu.

Însă, împrumutul expiră în vară și Gardoș ar urma să se întoarcă la Craiova. Însă nimeni de acolo nu îl mai vrea pe fostul fundaș al echipei naționale, care nu a confirmat pe “Ion Oblemenco”. Cel mai probabil, U Craiova și Florin Gardoș se vor despărți amiabil. Fotbalistul avea de departe cel mai mare salariu din lotul lui U Craiova, 24.000 de euro pe lună, din informațiile FANATIK.

Florin Gardos se bucura dupa un gol anulat in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si FC Botosani, in cadrul semifinalei tur ale Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 19 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florin Gardos se bucura dupa un gol anulat in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si FC Botosani, in cadrul semifinalei tur ale Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 19 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Schimbări importante în staff-ul tehnic! Au plecat italienii, a venit Schumacher

Universitatea Craiova a făcut schimbări și la nivelul băncii tehnice. Mihai Rotaru îi acordă credit în continuare lui Corneliu Papură, ca antrenor principal. Fostul jucător al naționalei l-a adus ca secund pe Constantin Schumacher, fostul antrenor al Rapidului. La finalul campionatului a plecat staff-ul italian adus de Devis Mangia. La petrecerea de final de sezon, cei patru italieni și-au luat adio de la jucători și oficiali.

Mihai Rotaru a declarat că ambițiile sunt foarte mari pentru sezonul viitor și obiectivul principal va fi formarea unei echipe de titlu: “Suntem triști pentru rezultat, dar ne-am bucurat de fotbal. Ambele echipe și-au dorit, au jucat, din păcate nu a fost să fie pentru noi. Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul. 

Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Cele mai frumoase meciuri din aceste campionate au fost Craiova – Viitorul și Craiova – FCSB. Numitorul comun a fost Craiova. Noi am pierdut campionatele cu echipele mici. La anul vom fi mai puternici, dar acum ne batem pentru locul 3″, a declarat Rotaru după înfrângerea cu 0-2 în fața FCSB-ului.

Patronul Craiovei Mihai Rotaru si Ovidiu Costesin in tribuna la meciul de fotbal dintre reprezentantele U17 ale cluburilor CS Universitatea Craiova si FC Viitorul, contand pentru Supercupa Romaniei U17, desfasurat pe Stadionul central Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, sambata 9 iunie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florin Gardoș, pe făraș de la U Craiova! Oltenii încearcă să scape de omul care are cel mai mare salariu. EXCLUSIV Patronul Craiovei Mihai Rotaru si Ovidiu Costesin in tribuna la meciul de fotbal dintre reprezentantele U17 ale cluburilor CS Universitatea Craiova si FC Viitorul, contand pentru Supercupa Romaniei U17, desfasurat pe Stadionul central Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, Foto: SPORT PICTURES
  • 650.000 de euro este cota lui Florin Gardoș
  • 6 milioane de euro a costat transferul lui Gardoș de la FCSB la Southampton
  • 18,80 milioane de euro valorează lotul lui U Craiova