Fotbal intern

Florin Gardoș pleacă de la U Craiova! Unde vrea să joace fundașul şi ce zice despre oferta de la Poli Iaşi

07.01.2019 | 08:19
Florin Gardos pleaca de la U Craiova Unde vrea sa joace fundasul si ce zice despre oferta de la Poli Iasi
ADVERTISEMENT

Florin Gardoş nu mai intră în planurile de viitor ale lui Devis Mangia, iar fundaşul în vârstă de 30 de ani este hotărât să plece de la U Craiova. Internaţionalul român susţine că a purtat discuţii cu Flavius Stoican pentru a merge la Poli Iaşi, dar au intervenit anumite probleme când a venit vorba de salariul său.

Florin Gardoş susţine că nu doreşte să se despartă definitiv de U Craiova, ci să fie lăsat să plece sub formă de împrumut. Fundaşul ar dori să evolueze la o echipă din străinătate, iar din Liga 1 Betano ar accepta oferta de la Poli Iaşi, deşi a avut mai multe discuţii cu anumite grupări din primul eşalon fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoş vrea să plece de la U Craiova

“Am discutat cu domnul Flavius Stoican zilele trecute, dar încă nu m-am gândit. Mai am ceva variante şi mai aştept. Nu vreau să mă grăbesc. Dar iau în calcul orice variantă. Mai am oferte şi din Liga I, dar e puţin probabil să ajung în Liga I. Dacă ar fi să rămân în prima ligă, probabil cele mai mari şanse ar fi la Iaşi. Dacă nu, în străinătate.

Eu îmi doresc să merg afară, evident. Dacă nu se va concretiza nimic, probabil voi veni la Iaşi. Dar depinde de mai mulţi factori. Depinde şi de Craiova, depinde şi de Iaşi, dar şi de mine. În primul rând, cluburile ar trebui să ajungă la un acord. Cei de la Craiova nu au pretenţii financiare, dar trebuie lămurite nişte lucruri. Există şi posibilitatea unui împrumut şi lucrurile se complică oarecum. Eu aş vrea un împrumut, şi Craiova ar accepta această variantă, dar aici intervine şi salariul meu… Şi aici sunt anumite discuţii. Probabil voi da un răspuns până spre sfârşitul săptămânii viitoare, pentru că uşor-uşor încep toate echipele pregătirea şi nu vreau să pierd pregătirea. Dar nici nu vreau să mă pripesc şi să iau o decizie în grabă, fără să analizez toate variantele“, a spus Florin Gardoş pentru Prosport.

ADVERTISEMENT
Florin Gardoş încearcă să-l oprească pe Andrei Cristea în meciul U Craiova – Poli Iaşi

Poli Iaşi nu este singura echipă din Liga 1 Betano care l-a ofertat pe Florin Gardoş. FANATIK a anunţat pe 23 decembrie că fundaşul lui U Craiova a intrat în atenţia celor de la Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna.