Gardoş pleacă la Southampton! Şi-a găsit echipă în Ungaria

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
05/02/2018, 18:25
Gardoş pleacă la Southampton! Şi-a găsit echipă în Ungaria

În vara lui 2014 Gigi Becali îl vindea pe internaţionalul Florin Gardoş cu 7,5 milioane de euro echipei engleze Southampton. Englezii se felicitau pentru faptul că au reuşit să ia faţa altor trei cluburi din campionate de top ale Europei, iar Gardoş era extrem de fericit pentru pasul uriaş făcut în carieră.

Însă de la vis la realitate drumul fostului stelist s-a transformat într-un coşmar. Gardoş a avut un ghinion teribil să sufere o accidentare gravă la genunchi, care l-a scos din circuit aproape un an. Din acel moment nu s-a mai vorbit de Gardoş la Southampton, asta şi pentru că accidentările nu s-au oprit, din păcate, la cea de la genunchi, urmând şi altele.

Florin Gardoş a jucat doar 18 meciuri la echipele lui Southampton

Florin a mai avut rare apariţii în tricoul echipei under 23 a sfinţilor şi a fost folosit o singură dată la echipa mare, într-o partidă de Cupă, pierdută de Southampton cu 5-0 în faţa lui Arsenal. Însă gruparea engleză l-a păstrat în lot, fără a-l folosi. În total, la toate echipele lui Southampton la care a jucat, a strâns doar 18 prezenţe.

În vara lui 2018 calvarul, şi la propriu şi la figurat, se poate încheia pentru Florin Gardoş. Românul a intrat în ultimele şase luni de contract şi va pleca în mod cert din Anglia. El a început negocierile cu un club de tradiţie din fotbalul din Ungaria, liderul campionatului, Ferrencvaros şi are mari şanse să meargă acolo pentru a-şi relansa cariera.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.