Fotbal intern

Florin Gardoș, primul jucător plecat în această vară de la U Craiova! Anunţul fotbalistului: “Se încheie aventura!” Fanatik confirmat

04.08.2020 | 20:13
Florin Gardos primul jucator plecat in aceasta vara de la U Craiova Anuntul fotbalistului Se incheie aventura Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Fundașul Florin Gardoș nu a reușit să se impună la Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat că este primul jucător plecat în această vară din lotul oltenilor.

UPDATE, 4 august, ora 20:14 / Florin Gardoş a confirmat informaţiile FANATIK şi a anunţat că de marţi nu mai este fotbalistul lui U Craiova.

ADVERTISEMENT

“Astăzi se încheie aventura mea la Universitatea Craiova. Mulțumesc tuturor pentru încredere și pentru felul în care m-ați primit la Craiova! Toate cele bune și să ne revedem sănătoși”, a fost mesajul postat de Florin Gardoş pe contul personal de Facebook.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 4 august, ora 17:47

Fostul internațional a revenit la Craiova în startul sezonului, după împrumutul la Poli Iași, iar la finalul lunii iunie a fost de acord cu prelungirea înțelegerii până la încheierea play-off-ului.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că acordul avea și o clauză prin care contractul putea fi prelungit pentru încă un an, FANATIK a aflat că acest lucru nu se va întâmpla.

U Craiova a decis primul jucător plecat: Florin Gardoș

În aceste condiții, Florin Gardoș devine primul jucător care pleacă de la Universitatea Craiova în această vară. Ajuns la 31 de ani, fostul fotbalist de la Southampton nu a avut parte de foarte mult succes în tricoul Unviersității Craiova, fiind de mai multe ori accidentat.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, fundașul central a prins doar 14 minute în manșa retur a partidei cu Sabail din primul tur de calificare în grupele Europa League. De atunci, el nu a mai evoluat în niciun meci pentru Știința, iar plecarea sa era iminentă.

Din informațiile deținute de FANATIK, în zilele următoare vor fi aanunțate și alte plecări de la gruparea olteană, dar totul va fi făcut public după o analiză a antrenorului italian Cristiano Bergodi împreună cu conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Prima opțiune a oltenilor pentru postul de fundaș central o reprezintă Marius Constantin de la Gaz Metan. Oficialii din Bănie au ajuns la un acord cu jucătorul, dar mai trebuie să se înțeleagă și cu gruparea din Mediaș.

Marius Constantin este unul dintre cei mai experimentaţi fundaşi centrali din campionat, iar fotbalistul de 35 de ani s-a mai aflat pe lista oltenilor şi în iarnă. De altfel, fostul rapidist se află în top 5 cei mai buni jucători de la Gaz Metan Mediaş, conform cifrelor InStat.

Cristiano Bergodi şi Marius Constantin se cunosc bine din perioada în care antrenorul italian a pregătit-o pe Rapid Bucureşti. Chiar dacă au lucrat împreună pentru puţin timp, cei doi au cucerit Supercupa României în startul sezonului 2007-2008.

ADVERTISEMENT