Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș pune ștampila după modificarea care a dat-o peste cap pe FCSB: „Dacă-l duci pe Tamm la CFR Cluj…”. Video exclusiv

Florin Gardoș a comentat mutarea care a îngropat-o pe FCSB în derby-ul de titlu cu Farul. Fostul mare fundaș i-a luat apărarea lui Joonas Tamm.
23.05.2023 | 12:25
Florin Gardos pune stampila dupa modificarea care a dato peste cap pe FCSB Dacal duci pe Tamm la CFR Cluj Video exclusiv
Florin Gardoș pune ștampila după modificarea care a dat-o peste cap pe FCSB: „Dacă-l duci pe Tamm la CFR Cluj...”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut inexplicabil, scor 2-3, la Ovidiu, și i-a permisul Farului să devină noua campioană a României. Inexplicabil, deoarece, la pauză, roș-albaștrii au condus cu 2-1. Înlocuirea lui Joonas Tamm a fost decisivă, crede Florin Gardoș.

Florin Gardoș, despre Joonas Tamm: „La CFR Cluj ar fi la nivelul celorlalți”

Joonas Tamm a luat doar patru galbene în acest sezon de SuperLiga. Pe ultimul l-a încasat în minutul 30 al derby-ului de titlu cu Farul Constanța, motiv pentru care Gigi Becali l-a scos la pauză pe stoperul eston. A fost o eroare fatală având în vedere că în locul lui Tamm a intrat Iulian Cristea care a greșit decisiv la golul de 3-2.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place Tamm. Dacă îl pui pe Tamm la CFR Cluj va fi la nivelul celorlați, pentru că mi s-au părut mai mereu expuși fundașii celor de la FCSB. (n.r. – s-a pierdut campionatul la pauză?)

Nu. Eu cred că s-a pierdut campionatul în mai multe momente. Putem găsi o groază de momente pe parcursul campionatului în care putem spune dacă atunci s-ar fi întâmplat puțin altfel, oare cum ar fi fost?

ADVERTISEMENT

Mă gândesc și la meciul de pe Național Arena, când a luat Dawa roșu. Iar decizii slabe, schimbări la pauză, puncte pierdute aiurea. Sacrificarea campionatului, inițial, ajungi în Conference League, sacrifici apoi Conference și revii la campionat.

Schimbări de antrenori, dacă îl luăm și pe Elias e al patrulea. Nu știu câte echipe care câștigă patru antrenori într-un sezon câștigă titlul”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali despre schimbările din Farul – FCSB 3-2

A doua zi după ce Farul a câștigat campionatul, Gigi Becali a ieșit la declarații și a recunoscut greșelile pe care le-a făcut în meciul de la Ovidiu. Decisive au fost schimbările de la pauză, atunci când Iulian Cristea și Andrei Cordea i-au înlocuit pe Joonas Tamm, respectiv Octavian Popescu.

„Campionatul s-a pierdut aseară și s-a pierdut la jucătorii fără bărbăție, fricoși ca Sorescu.Păi dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situția că intra Pantea, nu mai intra Cordea.

ADVERTISEMENT

Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea, care văd că se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăție, se ascundea de minge.

Nu poți să câștigi un meci numai în doi-trei jucători, adică în Coman și în Șut. Nici Compagno nu prea a mai fost”, a transmis Gigi Becali, după Farul – FCSB 3-2.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT