Fotbal intern

Florin Gardoș rămâne la Craiova? „Mi-a depășit așteptările”

27.04.2018 | 08:20
Florin Gardos ramane la Craiova Mia depasit asteptarile

Florin Gardoș rămâne la Craiova dacă nu va reuși să se întoarcă în campionatul Angliei sau nu primește vreo ofertă tentantă din alt campionat. Cel puțin așa a susținut fundașul central împrumutat de la Southampton, înaintea partidei cu Viitorul.

„Am ajuns în cele din urmă aici și pot spune că Știința mi-a depășit așteptările. Iau în calcul să rămân și sezonul viitor”, a spus stoperul, al cărui contract cu englezii expiră la finalul acestui sezon. Gardoș nu a ascuns faptul că prima oară înainte de întoarcerea în România a vorbit cu Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul Constanța: Domnul Hagi este primul cu care am vorbit legat de întoarcerea mea în ţară şi, culmea, dânsul m-a sfătuit să aleg cu mare atenţie şi să iau în considerare toate variantele”

Florin Gardoș rămâne la Craiova dacă nu primește ofertă de afară

Fundașul central de 29 de ani n-a ascuns faptul că i-ar plăcea să se întoarcă la Sothampton, dar crede că formația britanică se va baza pe tineri dacă va retrograda în Championship: „Este un club obișnuit să promoveze mai degrabă jucători tineri și dacă va pica în Championship, cred că asta se va și întâmpla”, a spus Gardoș.

Fostul internațional a primit cuvinte de laudă și de la antrenorul Devis Mangia, care speră la cel puțin un trofeu: „Mi-a plăcut sinceritatea lui Gardoș. Prefer astfel de jucători, care-ți spun în față ce gândesc. Avem un lot suficient de bun pentru a ne bate și pentru Cupă, și la titlu. Ca să reușim ne trebuie constanță în evoluții”, a spus tehnicianul italian.

În acest sezon Florin Gardoș a adunat 3 apariții în tricoul celor de la CS U Craiova: două partide în campionat și una în Cupa României. În total, Gardoș a adunat 191 de minute jucate.

Partida dintre CS U Craiova și Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 20:45 și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK.RO.