Sport

Florin Gardoș și colegii de la FCSB, la turneul de tenis de la București: “E prima oară în viața mea” Exclusiv

Florin Gardoș alături de alți doi foști colegi de la FCSB au urmărit din tribune Nuno Borges - Stan Wawrinka, în primul tur la Țiriac Open.
16.04.2024 | 18:41
Florin Gardos si colegii de la FCSB la turneul de tenis de la Bucuresti E prima oara in viata mea Exclusiv
Florin Gardoș a fost în tribune la turneul de tenis Țiriac Open. Fostul fundaș de la FCSB a urmărit meciul lui Wawrinka alături de alți doi foști colegi. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, fostul fotbalist al celor de la FCSB, a fost prezent în tribune pe Terenul Central de la Țiriac Open pentru a urmări duelul dintre Nuno Borges (55 ATP) și Stanislas Wawrinka (86 ATP). Fostul fundaș a urmărit meciul triplului campion de Grand Slam alături de Raul Rusescu și Lukasz Szukala.

Florin Gardoș și colegii de la FCSB, la turneul de tenis de la București: “E prima oară în viața mea”

Florin Gardoș a urmărit pe viu victoria lusitanului Nuno Borges, scor 3-6, 7-5, 6-2 cu Stanislas Wawrinka, în primul tur la Țiriac Open. Este pentru prima oară când fostul internațional român vine în tribune la un meci de tenis.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al celor de la FCSB a povestit experiența pentru FANATIK. Nu pot să zic că sunt un fan al tenisului. Joc ocazional și nu puteam să ratez acest turneu.

E prima oară în viața mea când vin la un turneu de tenis. Nu am vrut să ratez momentul. Eram în Anglia, mi-am dorit să ajung la Wimbledon, dar n-am reușit. Tot timpul se nimerea cu perioada de pregătire”, a declarat Florin Gardoș, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, alături de Raul Rusescu și Lukasz Szukala la Țiriac Open: „O știu pe Simona Halep, dar nu pot să zic că mă pricep”

Florin Gardoș nu este un mare fan al tenisului. Fostul fundaș născut la Satu Mare a urmărit meciul lui Stanislas Wawrinka de la Țiriac Open alături de Raul Rusescu și Lukasz Szukala, foștii colegi de la FCSB.

„Nu am un favorit. O știu pe Simona Halep, pe Djokovic, Nadal și Federer. Mai știu câțiva jucători, dar nu pot să zic că mă pricep. Îl avem pe Wawrinka. Rusescu a zis că a venit pentru Wawrinka.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este super. Pentru mine, fiind prima oară, mi se pare super, dar am vorbit cu ceilalți și au zis că e un turneu bine organizat”, a mai spus Florin Gardoș.

Florin Gardoș turneu tenis București
Raul Rusescu, în tribunele Terenului Central de la Țiriac Open. Foto: Fanatik

Gardoș a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB în perioada iulie 2010 – august 2014. Fostul fundaș alături de Raul Rusescu și Lukasz Szukala au fost parte din generația „roș-albaștrilor” care a eliminat Ajax și a învins Chelsea în UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

„Mulți dintre ei sunt mai pasionați decât mine, joacă des. Ei cu atât mai puțin să rateze un eveniment de genul ăsta. Chiar dacă nu ești pasionat, e altceva și e bine să mai vezi și altfel de sporturi, de evenimente. Fotbal vedem în fiecare weekend”, au fost cuvintele lui Florin Gardoș, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT