Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș, șocat de comentariile transferului lui Moldovan la Atletico. „Mi-am făcut cruce! Suntem un popor de hateri!”

Florin Gardoș a rămas șocat când a văzut comentariile legate de transferul lui Horațiu Moldovan la Atletică Madrid, iar fostul fundaș a găsit și o explicație.
24.01.2024 | 18:45
Florin Gardos socat de comentariile transferului lui Moldovan la Atletico Miam facut cruce Suntem un popor de hateri
Florin Gardoș, șocat de comentariile transferului lui Moldovan la Atletico. „Mi-am făcut cruce! Suntem un popor de hateri!” . sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș s-a arătat dezamăgit de criticiile apărute după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Analistul FANATIK SUPERLIGA a ajuns la concluzia că „suntem un popor de hateri” după ce a văzut toate comentariile generate de mutarea surpriză a internaționalului în Spania.

Florin Gardoș, șocat de comentariile transferului lui Moldovan la Atletico. „Mi-am făcut cruce! Suntem un popor de hateri!”

Transferul lui Horațiu Moldovan i-a trezit la viață pe suporterii lui Atletico Madrid, însă nu și toți românii au privit cu atât entuziasm mutarea în Spania a titularului României. Florin Gardoș a rămas șocat când a văzut criticiile apărute în legătură cu portarul român.

ADVERTISEMENT

„Și eu la fel, mi-am văzut cruce când am văzut (n.r. când a văzut criticiile despre transferul lui Moldovan). Nu poți să fi întreg la cap să crezi că un fotbalist poate să rateze oportunitatea, din Liga 1 vorbesc. Am văzut și eu declarații, eram pe internet de dimineață și am văzut un colaj cu comentarii ale diverșilor oameni, privitori.

Că merge acolo, că o să fie rezervă, că freacă banca. Băi, oameni buni, ce vorbim. Să fii la un club de top 3 din Spania, unul dintre cele mai mari din lume. Suntem un popor de hateri. A plecat Pantelimon la City, rezervă, are câteva titluri.

ADVERTISEMENT

Ajungem ca anul 2024 să fie anul renașterii cumva, suntem la EURO 2024, a plecat Drăgușin, vine surpriza asta plăcută cu Moldovan. Să vii să fii hater”, a spus Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO

Robert Niță s-a încins și el: „Orice jucător român dacă îi spui Spania, nu Atletico Madrid, se duce pe jos”

Și Robert Niță este de părere că sunt exagerate criticiile apărute în urma transferului lui Horațiu Moldovan la Atletico. Acesta a reamintit că internaționalul român nu avea aceeași poziția ca în ziua de astăzi, atunci când s-a fixat clauza de 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Cum să nu pleci la Atletico Madrid? Pleci pe jos. Poate se lua un milion, dar portarii nu au preț. Nu au preț portarii din Balcani, au preț portarii din Germania, Austria. Ăștia sunt banii. Nu ajunsese să fie portarul incontestabil al echipei naționale, este aproape de prețul corect.

Lumea este obișnuită cu ce se întâmplă la FCSB. Orice jucător care a dat un gol, o pasă de gol, a apărat un penalty este de la 10 milioane în sus. Lumea trăiește cu impresia asta. Portarul echipei naționale a României și al Rapidului abia pleacă pe 800.000, a avut clauza asta și în decembrie, noiembrie și când s-a calificat echipa națională.

ADVERTISEMENT

Orice jucător român dacă îi spui Spania, nu Atletico Madrid, se duce pe jos. Câți atacanți s-au vândut din România pe 800.000 de euro, care au alt preț. Cu 300.000 iei un portar foarte bun. Și la 800.000 ai avut mari probleme să pleci”, a declarat Robert Niță.

Andrei Vochin: „Lumea uită că anul trecut pe vremea asta, Horațiu Moldovan era portarul titular al Rapidului și atât”

„Lumea uită că anul trecut pe vremea asta, Horațiu Moldovan era portarul titular al Rapidului care era pe locul 4, 5 și atât! Horațiu Moldovan a devenit portarul echipei naționale în iunie, când a apărat primul meci oficial în Kosovo și atunci a fost o discuție cine să apere în meciul respectiv.

Se punea problema să fie Târnovanu, dar s-a luat decizia inspirată să fie Moldovan și nu a mai ieșit din poartă. Asta s-a întâmplat în iunie, momentul în care s-a pus această clauză cred că a fost înaintea momentului iunie, cred că nimeni nu își putea imagina că Horațiu Moldovan va putea pleca pe o sumă negociată foarte, foarte mare.

Sunt de părere că această clauză a fost suficientă la momentul respectiv. Poți să îi pui o clauză de 2 milioane, dar poate să vină cineva să spună domne la banii ăștia sunt alți portari pe care am putea să îi luăm de la alte naționale, poate cu o talie mult mai bună. Din punctul ăsta de vedere nu cred că s-a făcut nicio greșeală, s-a judecat normal”, a punctat Andrei Vochin.

Florin Gardos, REACTIE DURA dupa COMENTARIILE despre transferul lui Moldovan la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Prințul Harry, trimis la plimbare de britanici. Acum regretă că s-a luat după...
Prințul Harry, trimis la plimbare de britanici. Acum regretă că s-a luat după Meghan
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume