Florin Gardoş vorbeşte despre experienţa din Anglia: “Rooney şi van Persie sînt puternici!”

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
12/02/2015, 20:53
Florin Gardoş vorbeşte despre experienţa din Anglia: “Rooney şi van Persie sînt puternici!”

Florin Gardoş a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Southampton în remiza cu West Ham, meci încheiat la egalitate, 0-0. Fundaşul român a vorbit la Digisport despre experienţa din Premier League de pînă acum, dar şi despre schimbările de la Steaua

 despre meciurile din Premier League: “Mă simt bine. M-am acomodat şi mă bucur că mi s-au oferit mai multe şanse de a evolua. Rooney şi van Persie mi s-au părut adversari foarte puternici. Se pune accent pe forţă efectiv şi foarte mult în partea superioară, dar ca şi greutate e cam la fel. Koemann a făcut o echipă foarte bună, jucătorii care au venit întradevăr au jucat extraordinar şi nu mă refer la mine. Nu e foarte comunicativ, dar staff-ul e destul de mare şi îţi explică. M-a întrebat Koemann despre fraţii Becali ştiu că e prieten cu ei” a declarat Gardoş.

despre ce simte cînd e pe banca de rezerve: “Momentele în care nu joc e mai greu. Cînd eram la Steaua, eram mai stresat cînd nu jucam, aici parcă e un pic mai lejer şi mi-am dat seama că nu ai ce să faci decît să te antrenezi pentru atunci cînd joci”, a declarat Gardoş.

despre situaţia lui Chiricheş la Tottenham: “Cu Vlad Chiricheş mai vorbesc, dar nu l-am întrebat dacă vrea să plece. Nu îi convine că nu joacă foarte mult, dar asta e situaţia”, a completat Gardoş.

despre schimbările de la Steaua: “Szukala e o pierdere şi orice jucător care a plecat în ultimii ani a reprezentat o pierdere, dar toţi am fost înlocuiţi cu brio şi aşa. Mă întîlnesc cu români pe stradă, mă recunosc şi mai spun “Uite-l pe Gardoş de la Steaua!” şi mă mai amuz. Oricum, Steaua e deja campioană”, spune românul.

 

Închide ×