Sport

Florin Hidișan, fost fotbalist important în prima ligă, luptă pentru viață. Suferă de o formă gravă de cancer

Un fost fotbalist, cu peste 100 de meciuri în Liga 1, suferă de o boală cumplită.
13.07.2021 | 21:34
Florin Hidisan fost fotbalist important in prima liga lupta pentru viata Sufera de o forma grava de cancer
ADVERTISEMENT

Florin Hidișan a fost un fotbalist important în Liga 1 a României. Oltean la origini, fostul mijlocaș ofensiv și-a început cariera în urmă cu exact 20 de ani.

Ajuns la 39 de ani, fostul fotbalist luptă cu disperare pentru propria-i viață. Hidișan a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer și are mare nevoie de sprijin financiar.

ADVERTISEMENT

Orice ajutor e binevenit

Florin Hidișan are mai mult ca oricând nevoie de ajutor pentru a-și putea achita tratamentele.

Recent a descoperit că suferă de cancer într-o formă foarte gravă, iar medicii i-au recomandat un tratament cu injecții care este însă, foarte costisitor, mult peste posibilitățile fostului fotbalist și al familiei sale.

Cei care doresc să-l ajute pe fostul utist o pot face pe contul bancar
Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801.

ADVERTISEMENT

La 21 de ani debuta în Liga 1

Florin Hidișan a fos unul dintre fotbaliștii extrem de tehnici care au activat în prima ligă de fotbal a României, adunând 107 meciuri.

La 19 ani a disputat primul meci în liga a doua, la Industria Sârmei Câmpia Turzii, iar un an mai târziu ajungea în antecamera celor de la FC Argeș, la Internațional Curtea de Argeș.

ADVERTISEMENT

Abia împlinise 21 de ani când a debutat în Liga 1, la FC Argeș, într-un meci încheiat remiză, 1-1, contra celor de la Poli AEK Timișoara.

De-a lungul anilor a jucat pentru echipe importante din România: FC Brașov, UTA, Pandurii Târgu Jiu, sau Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

În tricoul lui ”U” a evoluat pentru ultima oară în primul eșalon, într-un derby local cu rivala ”Șepcilor roșii”, azi multipla campioană CFR.

În ultimii ani a jucat în eșaloanele inferioare ale județului Alba și Mureș, la echipe precum Performanța Ighiu, Arieșul Apuseni Baia de Arieș sau CS Ocna Mureș.

ADVERTISEMENT