Fotbal intern

Moment ireal! Un stelist, abordat de David Beckham! “Hey, nu vrei tricoul meu?”

Cum a ajuns un jucător de la Steaua să fie căutat de marele David Beckham pentru a-i da tricoul. Istoria unui moment unic din Champions League
18.12.2017 | 15:15
Moment ireal Un stelist abordat de David Beckham Hey nu vrei tricoul meu

Florin Lovin a povestit un episod memorabil pentru cariera lui, acela când David Beckham i-a dat tricoul lui de joc chiar pe Santiago Bernabeu. Culmea e că starul englez a fost cel care a provocat momentul, la meciul Real Madrid – Steaua din grupele Champions League. 

“În Ghencea el a intrat prin minutul 70 şi i-am spus, la un fault: şi mi-a zis că îi pare rău, că nu poate să mi-l dea, pentru că i l-a promis unui copil cu care a ieşit de mână pe teren, înainte de meci”. Şi mi-a zis să vorbim pe Bernabeu, a început Lovin povestirea pentru Eusunt12. Real a câştigat atunci cu 4-2. 

Florin Lovin, abordat de Beckham pentru a-i da tricoul

Norocul stelistului s-a întors însă la returul de pe Santiago Bernabeu (0-1), cel cu celebrul autogol al lui Bănel Nicoliţă. “Bine, am luat-o aşa ca pe nişte vorbe ca să scape de mine. Însă pe Bernabeu am fost amândoi pe bancă, eram la încălzire şi voiam să-l abordez, dar parcă mi-era ruşine. Şi când să intru pe teren îmi spune: . Când mă întorc, surprins, îl văd că se dezbracă. , îmi zice. Eu, surprins, i-am mulţumit, iar când să plec îl aud că mă strigă: ”, a povestit Lovin.

Florin Lovin a jucat pentru Steaua în perioada 2004-2009. A mai evoluat pentru FCM Bacău înainte de a ajunge în Ghencea, iar apoi s-a transferat, pe rând, la 1860 Munchen, Mattersburg, Oţelul Galaţi şi Concordia Chiajna. Şi-a încheiat cariera în vara trecută, de la Astra Giurgiu.