Fotbal intern

Florin Manea, critici pentru Daniel Pancu după demitere: „Câte perioade proaste să ai într-un sezon” + ce antrenori au fost propuși la Rapid

10.03.2020 | 18:23
Florin Manea, critici pentru Daniel Pancu după demitere: „Câte perioade proaste să ai într-un sezon” + ce antrenori au fost propuși la Rapid
Daniel Pancu a fost demis de la Rapid. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Florin Manea, directorul sportiv de la Rapid, consideră că demiterea lui Daniel Pancu din postura de antrenor principal a fost decizia firească în contextul celor trei rezultate negative înregistrate în startul anului, remize cu Turris și ASU Poli și înfrângere cu CSM Reșița.

Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid după ce echipa a ajuns pe locul șase în clasamentul Ligii 2 în urma înfrângerii de la Reșița.

Dan Alexa a fost propunerea conducătorilor de la Rapid, iar antrenorul care a început sezonul pe banca tehnică a Astrei este aproape de a semna contractul, informație confirmată de directorul sportiv al giuleștenilor, Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Nu am nicio problemă că Dan Alexa va fi noul antrenor al Rapidului, nu mă interesează Anamaria Prodan, pe mine mă interesează doar Rapid. Eu am fost de acord cu varianta Dan Alexa, am fost în asentiment cu faptul că trebuie un șoc.

Mi s-a cerut o listă cu trei antrenori, i-am trecut pe Isăilă, Motroc și Alexa. Dan Alexa știe foarte bine Liga 2, a promovat de atâtea ori, cred că s-a ales înțelept. Florin Motroc era și el o variantă bună, dar cred că îi va veni și lui rândul. 

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe Isăilă, a zis că va rămâne în vacanță, i-a promis soției că va merge într-un concediu cu familia. Rapid are echipă cu care poate promova, 100%”, a declarat Florin Manea la TV Digisport.

Critici pentru Pancu

Florin Manea consideră că fluctuațiile de formă înregistrate de Rapid în acest sezon nu sunt normale, iar schimbarea lui Daniel Pancu este o decizie inspirată.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar știți cum e, în fotbal doar rezultatele pot ține antrenorii pe bancă. Dar nu contează cine este antrenor, important este ca Rapidului să promoveze. Am fost într-o perioadă grea și după ce ne-a bătut Snagovul, apoi ne-am revenit, iar acum la începutul anului a fost din nou o pasă proastă.

Câte perioade grele să ai într-un sezon? S-a dorit un șoc în momentul când am intrat în picaj. Sub nicio formă Pancu nu a fost lucrat de jucători”, susține Manea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri