Sport

Florin Manea, desființat după scandalul cu Radu Drăgușin de la România U21: „În România are curaj, la Sampdoria ar face la fel?”

Florin Manea a fost desființat după scandalul de la naționala României U21, unde l-a cerut pe Radu Drăgușin titular.
08.09.2021 | 21:08
Florin Manea desfiintat dupa scandalul cu Radu Dragusin de la Romania U21 In Romania are curaj la Sampdoria ar face la fel
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a fost deranjat de atitudinea impresarului lui Radu Drăgușin, care a lansat mai multe atacuri la adresa lui Florin Bratu, selecționerul României U21, după ce nu l-a titularizat pe tânărul fundaș în meciul cu Georgia U21, scor 1-1.

Fostul internațional este de părere că Radu Drăgușin trebuie să evolueze în mai multe meciuri pentru a-și câștiga un post de titular fie și în echipa U21 a României, iar împrumutul de la Juventus la Sampdoria i se pare o alegere chibzuită.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, desființat după scandalul cu Radu Drăgușin de la România U21

Florin Răducioiu l-a desființat pe Florin Manea după ce impresarul lui Radu Drăgușin a creat un scandal în jurul naționalei U21, atacându-l pe Florin Bratu, care nu l-a titularizat pe tânărul fundaș în meciul cu Georgia U21, scor 1-1.

„Florin Manea îi face un mare deserviciu jucătorului. Cu cât îți impui mai mult jucătorul la echipă, cu atât nu este un lucru bun.

ADVERTISEMENT

Bratu are un plan, iar în momentul de față, probabil, Drăgușin nu e jucătorul pe care îl vrea antrenorul. E momentul să ne calmăm cu toții și să-l lăsăm pe selecționer să-și facă propria idee de joc.

Drăgușin a crescut mult, a învățat mult de unde să joace. Dar dacă nu joci, unde să fie băgat. Să demonstreze că merită acest tricou, să joace la Sampdoria, iar antrenorul să fie lăsat în pace.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm de Chiricheș când nu juca și era convocat. Juca slab, tocmai pentru că nu avea meciuri în picioare”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

„În Italia nu avea curajul pe care îl are în România!”

Florin Răducioiu a continuat și a spus că Florin Manea nu ar fi avut curajul de a-i cere lui Roberto D’Aversa, antrenorul Sampdoriei, să-l titularizeze pe Radu Drăgușin, cum a făcut în România:

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă Florin Manea se va duce la antrenorul Sampdoriei să-i spună că Drăgușin a jucat la Juventus și trebuie să fie băgat. Acolo nu ar avea curajul acesta, îl are aici, în România!”, a continuat Răducioiu.

„Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc.

Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor.

Este o rușine ce face. Îmi pare rău că e finul meu”, a „tunat” Florin Manea când a văzut că Radu Drăgușin a fost lăsat pe banca de rezerve pentru meciul României U21 cu Georgia U21.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,63 este cota pentru „PSF X” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Babasha, invitat la festivalul
Babasha, invitat la festivalul "Beach, Please!", după ce a fost huiduit pe scenă la concertul Coldplay
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha...
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!”
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Anca Molnar a plecat zâmbind din viață. Sfatul prețios pe care l-a lăsat...
Anca Molnar a plecat zâmbind din viață. Sfatul prețios pe care l-a lăsat în urma sa
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei...
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei mă loveau și mai tare”. Mineriada din 13-15 iunie 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care...
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care îi fascina pe turiști