Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Florin Manea, dezvăluiri despre transferul lui Denis Drăguș la Trabzonspor: „Ce rău îmi pare că l-am semnat înainte de EURO!”. Salariu de bașkan pentru român

Florin Manea a făcut dezvăluiri incredibile despre transferul lui Denis Drăguș la Trabzonspor și despre salariul de bașkan pe care îl are atacantul în Turcia.
18.06.2024 | 22:47
Florin Manea dezvaluiri despre transferul lui Denis Dragus la Trabzonspor Ce rau imi pare ca lam semnat inainte de EURO Salariu de baskan pentru roman
Florin Manea, despre transferul lui Denis Drăguș la Trabzonspor. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După victoria impresionantă cu Ucraina, scor 3-0, atacantul României a atras foarte multe priviri. Așadar, despre Denis Drăguș a discutat și Florin Manea, care a oferit mai multe detalii despre transferul la Trabzonspor și despre salariul de bașkan din Turcia.

Florin Manea, dezvăluiri despre transferul lui Denis Drăguș la Trabzonspor: “Ce rău îmi pare că l-am semnat înainte de EURO!”

Florin Manea susține că a fost impresionat la maxim de prestația lui Denis Drăguș din duelul cu Ucraina și susține că s-a grăbit în legătură cu transferul la Trabzonspor. Așa cum i-a mărturisit și partenerului său, Valerio Giuffrida, agentul care l-a sprijinit în transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Impresarul atacantului României este de părere că nu va dura mult până când jucătorul va primi o nouă ofertă pe bani mulți. Dar de data aceasta poate chiar una foarte bună din Vestul Europei.

“Am fost impresionat de Drăguș. A jucat senzațional Denis. I-am dat și lui un mesaj după meci, era bucuros. Am semnat înainte de EURO, așa că nu avem ce să facem.

ADVERTISEMENT

Eu cred în Denis și în momentul în care am semnat cu Trabzonspor i-am spus că nu îl văd să stea mult. La modul în care evoluează și pe panta ascendentă pe care se află și eu îl văd să joace în campionate puternice. 

Din Vest nu am avut nimic concret pentru Drăguș, atunci când a venit oferta de la Trabzonspor. Oferta lor a fost excepțională din punct de vedere și financiar. Da, îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO. Asta este. 

ADVERTISEMENT

A fost o decizie luată împreună și chiar vorbeam cu el și îi ziceam că dacă făceam actele acum luam bani mai mulți. Am stat de vorbă cu Valerio Giuffrida, care m-a întrebat dacă nu cumva m-am grăbit. I-am zis că da, dar ce era să fac. Asta e. Am cei mai promițători jucători, dar netransferabili”, declarat Florin Manea în cadrul emisiunii FANATIK LA EURO.

Salariu de bașkan pentru român în Turcia

Tot în cadrul show-ului FANATIK LA EURO, Florin Manea a dezvăluit și adevărata sumă de transfer pe care Trabzonspor a plătit-o către Standard Liege, dar și ce salariu de bașkan a primit Denis Drăguș în Turcia.

ADVERTISEMENT

“Transferul lui a fost de 1.7 milioane de euro plus niște bonusuri. E foarte bine pentru Trabzonspor, dar el era și în ultimul an de contract.

Are un pic mai mult de 1.5 milioane de euro salariu pe an. Cu bonusuri poate să ajungă și la 2 milioane de euro pe an”, a mai spus impresarul lui Denis Drăguș.

Denis Drăguș are salariu de bașkan la Trabzonspor

ADVERTISEMENT
4,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist” în meciul Belgia - România
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Vara dă peste cap prețurile apartamentelor. Avem toate calculele
Vara dă peste cap prețurile apartamentelor. Avem toate calculele
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el