“Florin Marin dă dovadă de un curaj nebunesc!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
02/03/2015, 17:23
“Florin Marin dă dovadă de un curaj nebunesc!”

Oţelul Galaţi are un nou antrenor, după demiterea lui Tibor Selymeş. Florin Marin vrea să salveze echipa de la retrogradare, iar oficialii clubului gălăţean, Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă, salută venirea tehnicianului, fiind de părere că acesta dă dovadă de un curaj nebunesc.

“Florin Marin este un om care dă dovadă de un curaj nebunesc. Trebuie să ai mare caracter, e convins că se poate redresa situaţia. Nimeni nu ar fi avut curaj să vină într-o situaţie ca a noastră în care îţi poti păta CV-ul cu o retrogradare. Sînt convins că experienţa şi valoarea dînsului ne vor fi benefice. Din momentul în care a zis că vine să ne ajute, mi-a revenit speranţa, optimismul. Vreau să transmit oamenilor care au încredere în echipa noastră să meargă până la capăt alături de noi”, a spus Munteanu pentru Dolcesport.

“Îi mulţumesc domnului Florin Marin că acceptat această provocare de a veni alături de noi într-un moment delicat, în care multă lume nu ne mai dă şanse. El este convins că echipa se mai poate salva de la retrogradare. Am muncit cu domnul Marin, atît eu, cît şi Cristi, ne-a influenţat carierele în bine, este unul dintre profesioniştii fotbalului românesc şi sînt convins că alături de dumnealui, cu experienţa şi înţelepciunea dînsului, cu ambiţia şi elanul nostru, vom reuşi ca această echipă să se menţină în Liga I la finalul acestui campionat”, a spus Burcă pentru sursa amintită.

Închide ×