Sport

Florin Marin va fi consilierul lui Ovidiu Burcă la Dinamo. Cine va mai face parte din staff

Dinamo l-a numit în funcția de antrenor pentru sezonul din Liga 2 pe Ovidiu Burcă, iar acesta îl va avea alături de el pe Florin Marin, care va fi consilier tehnic.
21.07.2022 | 14:58
Florin Marin va fi consilierul lui Ovidiu Burca la Dinamo Cine va mai face parte din staff
Dinamo l-a numit în funcția de antrenor pentru sezonul din Liga 2 pe Ovidiu Burcă, iar acesta îl va avea alături de el pe Florin Marin, care va fi consilier tehnic
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Burcă este alegerea ”câinilor” pentru banca tehnică, acesta fiind agreat și de acționari, dar și de fani.

Ovidiu Burcă l-a ales pentru Florin Marin în funcția de consilier tehnic la Dinamo

Deși nu a vorbit despre staff-ul său în conferința în care a fost prezentat oficial la Dinamo, Ovidiu Burcă l-a ales pe Florin Marin pentru funcția de consilier tehnic, iar acesta a confirmat informația.

ADVERTISEMENT

”Ovidiu mi-a spus că ar vrea să fac parte din staff-ul său. Am rămas în relații foarte bune cu el. L-am avut jucător la Craiova, la Dinamo, președinte la Galați”, a declarat Florin Marin, conform gsp.ro.

În vârstă de 69 de ani, Florin Marin a fost în două rânduri antrenor principal la Dinamo, în 2002 și 2006, dar de fiecare dată pentru perioade scurte din timp. El a stat pe banca ”câinilor” în 15 meciuri, înregistrând 6 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mai colaborat la începutul carierei de jucător a lui Burcă, la Craiova în 2001-2002 și Dinamo în 2002-2003. Ei au mai făcut pereche și în 2015, la Oțelul Galați, unde Florin Marin era antrenor, iar Ovidiu Burcă director sportiv.

Dănciulescu, aproape de revenire

Pentru postul de antrenor secund, Ovidiu Burcă l-a ales pe Sorin Colceag, cel care în ultima perioadă a pregătit echipa a doua a lui Dinamo. Colceag a fost interimar la prima echipă pentru trei meciuri în septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Totodată, la Dinamo ar trebui să ajungă și un preparator fizic, dar și un director sportiv. Informațiile ar fi că pentru această din urmă funcție alegerea este Ionel Dănciulescu, însă nu este nimic oficial deocamdată.

Vlad Iacob caută investitori pentru Dinamo

La conferința de prezentare a lui Ovidiu Burcă, administratorul special Vlad Iacob, a precizat că situația financiară nu este chiar atât de dramatică, dar a anunțat că așteaptă investitori care să vină alături de ”roș-albi”.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine e o onoare și sunt conștient de responsabilitatea uriașă care cade pe umerii mei. Dinamo e un club imens, cu o tradiție bogată, demnă, e un club care își are locul în vârful fotbalului românesc. Vom face tot ce ține de noi ca acest club să ajungă acolo cât mai repede.

E un moment dificil atât pe plan sportiv, cât și din prisma reorganizării judiciare, însă situația nu este una dramatică. Așteptăm alături de noi investitori, parteneri comerciali și, mai ales, fani, cărora le mulțumesc pentru susținerea continuă, pentru donațiile lor, pentru prezența lor la meciuri.

Oricine va dori să vină alături de Dinamo va găsi o echipă cu un management modern, un partener deschis și transparent, cu un plan prin care clubul să ajungă din nou unde ne e locul.

Partenerii comerciali vor găsi un departament de marketing organizat, alături de care să poată avea un parteneriat în adevăratul sens al cuvântului, vor beneficia de expunere probabil mai mare decât majoritatea cluburilor din SuperLiga. Le mulțumesc celor din DDB, îi aștept lângă noi”, a spus Iacob.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume