ADVERTISEMENT
News

Florin Morariu ceruse despăgubiri statului britanic, după ce a rămas fără locuinţă în Londra: „M-a rugat să plec”

Autori: Bogdan Solomon, Silviu Ghering | 05.04.2019 | 10:32
Florin Morariu vorbit despre calvarul prin care a trecut în Londra

Florin Morariu voia să ceară despăgubiri statului britanic. Devenit celebru după ce a reușit să pună la pământ un terorist, fiind înarmat doar cu un făcăleț, românul stabilit în Londra rămăsese fără locuință și, revoltat de această situație, a mers să-și caute dreptatea în instanță.

ADVERTISEMENT

Florin Morariu povestește despre schimbările pe carea le-a adus celebritatea în viața sa

Florin Morariu, cunoscut drept „Eroul cu făcăleț”, a vorbit într-un interviu despre efectele pe care le-a avut celebritatea asupra vieții sale. Poate părea surpinzător, însă românul mărturisește că de atunci a avut parte mai degrabă de probleme, decât de beneficii.

Bărbatul este supărat pe statul britanic, despre care povestește că nu l-a ajutat cu nimic. Ba mai mult, în urma incidentului care i-a adus notorietatea, a rămas fără locuința unde stătea cu chirie, întrucât proprietara i-a cerut să plece, pe motiv că teroriștii proveneau din același cartier și se temea de noi necazuri. Acum, românul este hotărât să se adreseze instanțelor britanice, pentru a cere despăgubiri.

ADVERTISEMENT
Florin Morariu, eroul de la Londra vrea să ceară despăgubiri statului britanic
Florin Morariu, eroul de la Londra vrea să ceară despăgubiri statului britanic

Eroul cu Făcăleț a trecut prin momente dificile

Din păcate, statul britanic nu m-a ajutat cu nimic. Am fost obligat să mă întorc în România, după ce proprietara locuinţei în care stăteam cu chirie m-a rugat să plec de acolo, deoarece se temea, pentru că atacatorii erau din acelaşi cartier. Nu am mai avut unde să dorm, nu mai aveam bani, pentru că zona respectivă a fost închisă imediat după atacuri, am plecat doar cu un troler şi într-un tricou, lăsasem geaca mea unei femei care leşinase pe stradă în timpul incidentelor.

Mergeam pe stradă prin Londra, mă vedeam la tv în vitrinele magazinelor de acolo, dar eu eram un imigrant fără casă şi fără bani… Sincer vă spun că îmi este şi teamă să mă întorc în Londra, pentru că am sentimentul că voi fi nevoit să mă uit mereu peste umăr”, mărturisea Florin Morariu, într-un interviu acordat pentru  Mediafax.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!