News

Florin Morariu, românul premiat de Regina Angliei, la protestul anti PSD din Iași. Ce se petrece la mitingul social-democraților

09.05.2019 | 16:50
Florin Morariu romanul premiat de Regina Angliei la protestul anti PSD din Iasi Ce se petrece la mitingul socialdemocratilor

Florin Morariu, românul care a fost decorat de Regina Angliei, după ce a ținut piept unor teroriști înarmat doar cu o ladă de pâine și un făcăleț, participă acum la mitingul anti-PSD de la Iași! Mii se social-democrați s-au strâns deja la mitingul din Iași, unde este așteptat să sosească și președintele partidului, Liviu Dragnea.

Florin Morariu participă la mitingul anti-PSD

Aproape de mitingul PSD însă s-au strâns aproape o mie de persoane care protestează împotriva PSD și strigă lozinci adresate manifestanților PSD. Social-democrații trec chiar pe lângă manifestanii anti-PSD, în drumul lor către Piața unirii, unde are loc mitingul PSD, în huiduielile protestatarilor și în zgomotul făcut de vuvuzele.

Florin Morariu a postat pe pagina sa de Facebook un live cu situația din Iași în care se poate vedea cu ochiul liber adversitatea cu care sunt primiți social-democrații care se îndreaptă spre evenimentul organizat de Partidul Social Democrat.

Florin Morariu a fost decorat de Regina Marii Britanii

Românul, erou în Marea Britanie după atentatul din 2017

Florin Morariu, cunoscut drept „Eroul cu făcăleț”, a vorbit despre efectele pe care le-a avut celebritatea asupra vieții sale. Poate părea surpinzător, însă românul mărturisește că de când a devenit erou în Marea Britanie, după ce a reacționat în timpul atacului terorist din 2017, a avut parte mai degrabă de probleme, decât de beneficii.

Bărbatul este supărat pe statul britanic, despre care povestește că nu l-a ajutat cu nimic. Ba mai mult, în urma incidentului care i-a adus notorietatea, a rămas fără locuința unde stătea cu chirie, întrucât proprietara i-a cerut să plece, pe motiv că teroriștii proveneau din același cartier și se temea de noi necazuri.

”Din păcate, statul britanic nu m-a ajutat cu nimic. Am fost obligat sa mă întorc in România după ce proprietara locuinței în care stăteam cu chirie m-a rugat să plec de acolo, deoarece se temea pentru că atacatorii erau din același cartier.

Nu am mai avut unde să dorm. Nu mai aveam bani, am plecat doar cu un troler și într-un tricou, lăsasem geaca mea unei femei care leșinase pe stradă în timpul incidentelor. Mergeam pe stradă prin Londra, mă vedeam la televizor în vitrinele magazinelor de acolo, dar eu eram un imigrant fără casă și fără bani”, a declarat Morariu pentru Mediafax.