Fotbal international

Florin Niță a luat un gol de generic în Cehia! Sparta Praga, victorie chinuită pe terenul ultimei clasate. Video

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 18.02.2019 | 21:19
Florin Niță a luat un gol de generic în ultimul meci jucat în Cehia

Portarul echipei Sparta Praga, Florin Niță, a luat un gol de generic în ultimul meci jucat în Cehia. Echipa sa a obținut trei puncte extrem de chinuite pe terenul ultimei clasate, Dukla Praga, scor 3-2, în etapa cu numărul 21, și a urcat pe podium în clasament.

Antrenorul formației Sparta Praga, Zdenek Scasny, a decis să înceapă din primul minut cu Florin Niță și Alexandru Chipciu. Cei doi sunt ultimii români aflați în lotul grupării din capitala Cehiei, după ce Nicolae Stanciu a fost vândut la Al Ahli în Arabia Saudită, iar Bogdan Vătăjelu a fost împrumutat până la finalul sezonului la FK Jablonec.

Florin Niță în timpul unui antrenament la Sparta Praga
Florin Niță în timpul unui antrenament la Sparta Praga

Florin Niță a luat un gol de generic în Cehia

Meciul împotriva lanternei Dukla Praga, din etapa a 21-a a campionatului Cehiei, a început cum nu se poate mai prost pentru Sparta Praga și portarul Florin Niță a luat un gol de generic. În minutul 3, sârbul Branislav Milosevic a prins un șut de excepție de la 30 de metri. Mingea a prins un efect icredibil, l-a depășit în aer pe internaționalul român și s-a oprit în vinclu.

Sparta Praga a replicat imediat prin Guelor Kanga și cele două formații au intrat la pauză cu 1-1. În startul reprizei secunde, gazdele au intrta din nou în avantaj după autogolul lui Dominik Plechaty, dar Sparta Praga a reușit să întoarcă rezultatul prin reușitele lui Ondrej Zahustel și Benjamin Teteh. VEZI AICI TOATE GOLURILE

În urma acestei victorii, Sparta Praga a urcat pe locul trei în clasamentul campionatului din Cehia, cu 38 de puncte, la egalitate cu FK Jablonec, formație unde a fost împrumutat Bogdan Vătăjelu. Primele două poziții sunt ocupate la mare distanță de Slavia Praga, cu 52 de puncte, și Viktoria Plzen, cu 49 de puncte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!