Cehii se laudă cu Niţă: "Am adus un portar la fel de bun!"

Florin Nita, Sparta Praga, FCSB

Oficialii clubului praghez se laudă cu transferul lui Florin Niţă de la FCSB. De ce au ajuns la concluzia că au făcut o super afacere

Oficialii celor de la Sparta Praga sunt fericiţi de afacerea pe care au făcut-o în aceste zile. L-au cedat pe Martin Dubravka la Newcastle, în Premier League, lucru pentru care la vară vor încasa o sumă de aproximativ 6 milioane de euro, şi l-au adus imediat pe Niţă, pentru care au plătit doar 2. 

"Ştiam că plecarea lui Dubravka la Newcastle nu ar fi fost posibilă fără aducerea unui alt portar. Voiam să fim pregătiţi pentru această situaţie, iar antrenorii de portari ai clubului au avut ocazia să aleagă alt portar", a fost declaraţia preşedintelui praghezilor, Zdenek Scasny. 

Florin Niţă, lăudat de cehi

Oficialul clubului din Praga spune că Niţă este un portar excelent care îl va suplini fără nicio problemă pe Dubravka, portarul naţionalei Slovaciei. 

"Transferul la Newcastle este un pas important pentru Martin şi suntem fericiţi pentru el. De asemenea, termenii financiari au fost foarte buni pentru Sparta. În plus, cred că Niţă este un portar la fel de bun ca Martin Dubravka", a mai spus Scasny.