Niţă, lăudat după primul meci la Sparta: “A fost de la început prima opţiune”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/02/2018, 20:03
Niţă, lăudat după primul meci la Sparta: “A fost de la început prima opţiune”

Fostul portar al FCSB, Florin Niţă, şi-a făcut debutul la Sparta Praga, dar nu a fost un moment fericit, pentru că gruparea cehă a pierdut în ultimul meci al stagiului de pregătire de la Marbella în faţa campioanei Rusiei, Spartak Moscova cu 2-1 (VEZI DETALII AICI)

Cu toate acestea, antrenorul italian al Spartei, Andrea Stramaccioni, l-a felicitat pe Niţă pentru prestaţie, românul neavând nici o vină la golurile primite. Mai mult, deşi a fost prima dată când a evoluat alături de noii săi colegi Niţă a impresionat prin siguranţa cu care şi-a dirijat defensiva şi prin jocul bun de picior.

El a avut câteva intervenţii salutare şi Stramaccioni crede că Niţă nu va avea nici un fel de problemă pentru a-şi impune locul în echipă, pentru că el asta îşi doreşte cel mai mult, un portar care să aibă multă mobilitate în careu, să aibă un joc de picior sigur.

“După plecarea portarului slovac Dubravka la Newcastle ne-am dorit un portar cu aceleaşi caracteristici de joc. Florin Niţă vine de la un club unde a învăţat să joace sub presiune, la Steaua şi a fost prima noastră opţiune de la bun început”.

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.