Vătăjelu confirmă interesul Spartei: “M-au întrebat de Niţă”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/01/2018, 19:10
Vătăjelu confirmă interesul Spartei: “M-au întrebat de Niţă”

Bogdan Vătăjelu poate avea încă un coleg român la Sparta Praga, după transferul lui Nicuşor Stanciu. Cehii îl vor pe Florin Niţă de la FCSB pentru că au primit ofertă pentru portarul lor titular. Fostul jucător de la Craiova a oferit detalii:

“Nu ştiu foarte multe despre interesul pentru Niţă, dar m-aş bucura să fie un român în plus la echipa noastră. El e un portar de valoare şi totul depinde de cele două cluburi.

Am fost întrebat de antrenorul portari, cu care am o relaţie foarte bună, acum două, trei săptămâni. M-au întrebat şi despre Niţă, şi despre mai mulţi portari din Liga 1. Din ce ştiu a venit o ofertă din Anglia pentru portarul nostru (n.r. Martin Dúbravka) şi în caz că ar pleca, ar trebui să aibă o soluţie de avarie. Cred că îşi fac planuri pentru a nu rămâne descoperiţi.

“În alt campionat, suma ar fi mai mare!”

Probabil că pe Niţă îl ştiu, l-au urmărit. E clar că nu poţi face o ofertă dacă nu-l urmăreşti. E clar că el e un portar foarte bun, poate cel mai bun din Liga 1 şi de ce să nu ia din România? Probabil e o piaţă mai ieftină, iar în alt campionat suma ar fi mai mare.

Ne cunoaştem de foarte mult timp (n.r. cu Stanciu), am fost la naţionalele de juniori împreună. Clubul l-a dorit foarte mult, el şi-a dorit să vină aici, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot să se integreze. Dar nu cred că va avea vreo problemă.

Naţionala este primul meu obiectiv pentru 2018, însă mai întâi trebuie să-mi câştig locul de titular la Sparta. E clar că nu voi avea nicio şansă să fiu la naţională dacă nu voi juca aici. Apoi, dacă voi juca, mă voi gândi la naţională mereu”, a spus Bogdan Vătăjelu la Telekomsport.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.