Un fost stelist, laude pentru Niţă: “Ar face faţă în Spania”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/04/2018, 09:19
Un fost stelist, laude pentru Niţă: “Ar face faţă în Spania”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Florin Tene, fostul antrenor cu portarii de la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga: “Cred că ar putea face pasul spre un campionat şi mai important dacă va avea evoluţii constante. Cred că cel mai bine i se potriveşte campionatul Spaniei. E un portar de statură medie, precum Iker Casillas, are un echilibru foarte bun. Când am venit la Steaua, era al patrulea portar. Eu spuneam că va ajunge departe, iar lumea îmi spunea că sunt “nebun”. Între timp a ajuns numărul unu la Steaua şi unul dintre portarii echipei naţionale”, a spus Tene pentru prosport.ro.

În prezent antrenor cu portarii la Al Wahda, Tene spune că Valentin Cojocaru, actualul goalkeeper al Viitorului Constanţa, n-ar fi trebuit să plece de la Steaua:

“Cojocaru a greşit”

“După părerea mea, Valentin a greşit când a plecat de la Steaua. El nu apăra acolo, după care s-a transferat într-un campionat puternic (n.r Serie A). Tătăruşanu a fost titular câţiva ani la Steaua şi după a semnat cu Fiorentina. Dacă nu aperi meci de meci în Liga 1, nu poţi să joci în străinătate. Cojocaru trebuie să se impună acum la o echipă din România. Consider că este un portar foarte valoros, care poate ajuta echipa naţională, dar trebuie să muncească mult mai mult pentru a-şi atinge potenţialul”, a spus Tene pentru aceeaşi sursă, apoi a vorbit despre Andrei Vlad de la FCSB:

“Andrei Vlad este un portar extrem de talentat. Am apucat să-l cunosc, să stau de vorbă cu el, îmi place caracterul lui. Este tânăr, mai are lucruri de învăţat, dar este unul dintre cei mai talentaţi portari din România. Ar fi mai bine pentru el dacă ar rămâne la Steaua”, a încheiat Tene.

Închide ×