Sport

Florin Niță, emoționat după România – Armenia, jucat pe „Ghencea”: „Pe acest stadion s-a scris istorie! Avem un obiectiv măreț”

Florin Niță a fost emoționat după Românie - Armenia, partidă care s-a jucat pe arena din „Ghencea”.
12.10.2021 | 00:34
Florin Nita emotionat dupa Romania  Armenia jucat pe Ghencea Pe acest stadion sa scris istorie Avem un obiectiv maret
ADVERTISEMENT

Portarul României a recunoscut că el și colegii săi au un obiectiv măreț în continuare și speră să ajungă la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Florin Niță a spus că visul său este de a participa la un Campionat Mondial alături de România și a recunoscut că va face tot posibilul pentru a-și vedea visul împlinit.

ADVERTISEMENT

Florin Niță, emoționat după România – Armenia

Florin Niță a fost emoționat după meciul dintre România și Armenia, scor 1-0, și a vorbit despre ce înseamnă stadionul „Ghencea” pentru el, dar și despre dorința arzătoare a lui și a colegilor săi de a ajunge la un Campionat Mondial după o pauză de 24 de ani:

„Impresiile sunt pozitive. Băieții și-au dat viața pe teren. Am marcat repede și am ținut de rezultat.

ADVERTISEMENT

Trebuie felicitat toți jucătorii, tot staff-ul, toți oamenii de pe lângă echipă și le mulțumim suporterilor pentru că au fost minunați.Toți am fost o echipă, am respectat tot ce ni s-a spus în vestiar.

Suporterii s-au ridicat la așteptările tuturor. Acest stadion ne-a ținut noroc așa cum a ținut și până acum echipei naționale. Pe acest stadion s-a scris istorie și ne bucurăm că am putut juca aici”.

ADVERTISEMENT

„A încercat să respingă mingea, am fost atent și s-a terminat totul cu bine. Urmează două finale pe care trebuie să le tratăm așa cum am tratat și meciul de azi. România merită să meargă la un Campionat Mondial pentru că nu a mai fost demult”, a mai spus Florin Niță la finalul meciului.

„Visul oricărui român e să mergem la un Campionat Mondial!”

Florin Niță a continuat și a spus că visul său și al tuturor românilor este de a vedea din nou naționala calificată la un Campionat Mondial, ultima ediție la care „tricolorii” au jucat la un astfel de turneu final se întâmplat în 1998, la Campionatul Mondial din Franța:

ADVERTISEMENT

„Meciul acesta și cele două sunt niște finale pentru noi. Sper să facem un meciuri bune, cum am făcut în această seară și cum am făcut în Germania, iar după următoarele două meciuri să avem șansa să mergem mai departe.

Acum ne-am dat seama ce obiectiv măreț avem și trebuie să îl atingem. În aceste zile ne-am unit și ne-am atins obiectivul de a câștiga în această seară”.

„Acesta este visul oricărui român, să mergem după mult timp ca un Campionat Mondial”, a mai spus Florin Niță la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT
Tags: