Fotbal intern

Temerile lui Florin Niță s-au adeverit! Eroare copilărească în România – Macedonia de Nord. Update exclusiv

25.03.2021 | 23:11
Temerile lui Florin Nita sau adeverit Eroare copilareasca in Romania  Macedonia de Nord Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Niță este portarul ales de Mirel Rădoi să fie titular în duelul dintre România și Macedonia de Nor, partidă care deschide seria meciurilor „tricolorilor” în grupa de calificări pentru Campionatul Mondial din 2022.


Florin Niță, gafă uriașă la o pasă înapoi

UPDATE, 25 martie, ora 23:13 / Portarul Florin Niță a făcut o greșeală uriașă la mijlocul reprizei secunde, atunci când Nicolae Stanciu i-a întors un balon de la jumătatea terenului și a luat mingea în mâini.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de la Sparta Praga a pus stop pe piept înainte de a prinde balonul în brațe, fără să-și dea seama de eroare. Arbitrul a dictat imediat lovitură liberă indirectă din interiorul careului nostru. Din fericire, șutul lui Alioski de la 14 metri a fost blocat de Răzvan Marin care a plonjat la sacrificiu în fața balonului.


Portarul Spartei Praga s-a emoționat înaintea debutului României în grupa de calificări și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK faptul că invocă divinitatea pentru a păstra curată poarta naționalei noastre.

ADVERTISEMENT

Florin Niță are un sezon bun la Sparta Praga, acolo unde este titular meci de meci și a devenit soluția principală pentru poarta României, după retragerile lui Ciprian Tătărușanu și Silviu Lung Jr.

Florin Niță, emoționat înainte de România – Macedonia de Nord

Florin Niță are emoții înainte de partida dintre România și Macedonia de Nord. „Doamne Ajută să fie bine!”, a spus portarul naționalei în exclusivitate pentru FANATIK, chiar înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Florin Niță are un total de 19 partide jucate pentru Sparta Praga, din care nouă partide au fost fără gol primit.

La antrenamente, Claudiu Keșeru a fost cel mai în formă atacant al „tricolorilor”, majoritatea șuturilor sale trimise spre poartă și-au atins ținta fără emoții.

ADVERTISEMENT
Claudiu Keșeru șutând la antrenamentul înaintea partidei dintre România și Macedonia de Nord
Claudiu Keșeru șutând la antrenamentul înaintea partidei dintre România și Macedonia de Nord

Mirel Rădoi, pe „bancă” în România – Macedonia de Nord

România a primit o veste bună chiar înainte de partida dintre naționala noastră și Macedonia de Nord, aceea că selecționerul Mirel Rădoi poate să stea pe banca tehnică a „tricolorilor”.

Mirel Rădoi a fost infectat cu COVID-19, iar selecționerul trebuia să aibă două teste negative pentru a putea sta pe banca tehnică a României în debutul calificărilor pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Mirel Rădoi, pregătit de România-Macedonia de Nord
Mirel Rădoi, pregătit de România-Macedonia de Nord

Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal pe toate canalele oficiale, înainte cu puțin timp de anunțarea echipelor de start.

La stadion și-a făcut prezența și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, care are mari așteptări pentru această campanie de calificări a României.

Răzvan Burleanu alături de Mihai Stoichiță
Răzvan Burleanu alături de Mihai Stoichiță

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,24 este cota pentru ”nu se marchează în ambele reprize” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT