Fotbal intern

Florin Niță, la un pas de revenirea la FCSB! Anunțul cehilor

27.03.2020 | 10:54
Florin Nita la un pas de revenirea la FCSB Anuntul cehilor
ADVERTISEMENT

Florin Niță este una dintre opțiunile lui Gigi Becali pentru poarta celor de la FCSB, informație oferită în exclusivitate de FANATIK, iar un transfer în următoarea perioadă de mercato este din ce în ce mai probabil, după ce românul a ajuns a treia opțiune la Sparta Praga.

Florin Niță, cale liberă către FCSB

FCSB l-a pierdut pe Cristi Bălgrădean, titularul postului de portar, pentru sezonul viitor, după ce jucătorul a semnat cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Una dintre opțiunile „roș-albaștrilor” este Florin Niță, așa cum FANATIK a anunțat de pe 18 februarie. Portarul de 32 de ani este a treia opțiune pentru Sparta Praga, după Milan Heca și David Bicik, iar din următorul sezon la echipa din Capitala Cehiei ar putea veni și Matous Trmal, de la Slovacko.

Florin Niță a jucat ultimul meci oficial pe 30 octombrie, în Cupă, iar o plecare în următoarea perioadă de transferuri este din ce în ce mai probabilă.

ADVERTISEMENT

Publicația cehă Sport Revue anunță că atât salariul portarului român, cât și faptul că antrenorul nu l-a folosit des în acest sezon, i-ar putea face pe oficialii Spartei să renunțe la Niță.

Unul dintre cei care primesc peste 1 milion de coroane pe lună este Florin Niţă, iar întrebarea e dacă va mai rămâne şi după finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Acum, portarul român îl are concurent pe Milan Heca, dar la Sparta Praga poate veni Matous Trmal, de la FC Slovacko. Astfel, Florin Niţă, în vârstă de 32 de ani ar putea schimba cu uşurinţă echipa în vară”, scriu cehii de la Sport Revue.

Trei trofee cu FCSB

Cu FCSB, club pentru care a jucat în perioada iulie 2013 – ianuarie 2018, Florin Niță a reușit să câștige singurele trofee din carieră, două titluri de campion în Liga 1 și o Cupă a României.

ADVERTISEMENT

Datorită evoluțiilor constante de la FCSB, Florin Niță a intrat și în circuitul echipei naționale, pentru care a bifat două prezențe, în partidele de pregătire cu Turcia și Israel.

ADVERTISEMENT