Fotbal intern

Coechipierii se bucură pentru Niţă: “Bravo lui că a plecat!”

Florin Niţă a fost felicitat de jucătorii de la FCSB pentru transferul la Sparta Praga. De ce s-a bucurat Gabriel Enache
07.02.2018 | 18:16
Coechipierii se bucură pentru Niţă:
ADVERTISEMENT

Florin Niţă este regretat de coechipieri, însă aceştia spun că se bucură pentru faptul că portarul a prins un contract mai bun. Gabriel Enache afirmă că Niţă i-a scos în multe meciuri şi îi laudă şi caracterul goal-keeper-ului, despre care afirmă că e un băiat extraordinar. 

”Este un jucător foarte important pentru noi, ştiţi foarte bine că Niţă ne-a scos în foarte multe meciuri şi ne-a salvat de foarte multe ori. Eu îi urez foarte mult succes. Un băiat de nota 200 şi m-am înţeles super bine cu el. Mă bucur foarte tare că a plecat”, a spus Gabriel Enache. 

Florin Niţă are 500.000 de euro salariu!

Niţă a plecat pe un salariu de patru ori mai mare decât cel pe care îl avea la FCSB. La Sparta Praga, portarul va câştiga 500.000 de euro în primul sezon, urmând ca în următorii doi ani remuneraţia să-i fie mărită cu 100.000 de euro în fiecare an. 

ADVERTISEMENT

2 milioane de euro a încasat FCSB pentru Florin Niţă. La formaţia din capitala Cehiei mai joacă alţi doi internaţionali români, Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu. 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri