Coechipierii se bucură pentru Niţă: “Bravo lui că a plecat!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 18:16
Coechipierii se bucură pentru Niţă: “Bravo lui că a plecat!”

Florin Niţă este regretat de coechipieri, însă aceştia spun că se bucură pentru faptul că portarul a prins un contract mai bun. Gabriel Enache afirmă că Niţă i-a scos în multe meciuri şi îi laudă şi caracterul goal-keeper-ului, despre care afirmă că e un băiat extraordinar. 

”Este un jucător foarte important pentru noi, ştiţi foarte bine că Niţă ne-a scos în foarte multe meciuri şi ne-a salvat de foarte multe ori. Eu îi urez foarte mult succes. Un băiat de nota 200 şi m-am înţeles super bine cu el. Mă bucur foarte tare că a plecat”, a spus Gabriel Enache. 

Florin Niţă are 500.000 de euro salariu!

Niţă a plecat pe un salariu de patru ori mai mare decât cel pe care îl avea la FCSB. La Sparta Praga, portarul va câştiga 500.000 de euro în primul sezon, urmând ca în următorii doi ani remuneraţia să-i fie mărită cu 100.000 de euro în fiecare an. 

2 milioane de euro a încasat FCSB pentru Florin Niţă. La formaţia din capitala Cehiei mai joacă alţi doi internaţionali români, Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.