Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Florin Niță, mesaj emoționant din partea soției sale înainte de România – Olanda, la EURO 2024: „Ești eroul nostru, dar și al României!“

Florin Niță, portarul care a făcut minuni în poarta echipei naționale a României la EURO, a primit un mesaj emoționant din partea soției sale înaintea meciului cu Olanda.
30.06.2024 | 12:55
Florin Nita mesaj emotionant din partea sotiei sale inainte de Romania  Olanda la EURO 2024 Esti eroul nostru dar si al Romaniei
Laura Niță, mesaj emoționant pentru soțul ei / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fazele eliminatorii de la EURO au debutat deja, iar Germania și Elveția și-au prelungit șederea la turneul final. Echipa națională va da piept cu Olanda în optimi, iar duelul este așteptat cu sufletul la gură de toată țara.

Soția lui Florin Niță, mesaj emoționant

Laura Niță, soția portarului titular al echipei naționale, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Soția goalkeeper-ului a dezvăluit că Florin Niță i-a promit că va aduce calificarea drept cadou.

ADVERTISEMENT

„Înainte de a începe Campionatul European, i-am spus soțului meu: Iubire, îmi doresc din tot sufletul să fie calificarea, cadoul meu, iar el mi-a răspuns: îți promit ca voi face tot ce pot sa îți îndeplinesc dorința…și așa a fost!

Mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, fără EL nu ajungeam aici. Mulțumesc din tot sufletul, soțului meu! Ești cel mai bun tată, soț și om de pe pământ! Eu, Andrei și Maya suntem foarte mândri de tine! Ești eroul nostru, dar și al României!

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc și pentru surpriză, m-ai topit! Mulțumesc echipei, fără ei dorința mea nu era îndeplinită! Felicitări, ați făcut fericiți milioane de români! Mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis urările și felicitările, îmi cer scuze ca nu am putut răspunde fiecăruia.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Te iubesc, tati! Hai, România!”, a scris Laura Niță, într-o postare pe Instagram, în timp ce soțul ei se află în pregătiri temeinice ale meciului din optimile EURO.

ADVERTISEMENT

Când și unde se joacă România – Olanda

Echipa națională va da piept cu Olanda pe data de 2 iulie, pe stadionul pe care a făcut furori cu Ucraina. Allianz Arena din Munchen este stadionul de bună amintire pentru români, atunci când naționala a învins cu 3-0 pe ucraineni.

Partida se dispută de la ora 19:00, iar biletele au fost deja puse în vânzare, însă într-un număr foarte mic. Mulți dintre fani s-au simțit jigniți cu privire la faptul că UEFA a acordat doar șapte mii de bilete „tricolorilor“.

ADVERTISEMENT

De asemenea, piața neagră a cunoscut un boom al prețurilor, unde biletele au ajuns să coste de la 300 de euro în sus. Mulți dintre românii din Germania mai pot vedea naționala, întrucât pot achiziționa bilete de public general.

ADVERTISEMENT
4,45 este COTA BETANO pentru calificarea României în sferturile de finală