Sport

Florin Niță, mesaj emoționant pentru Marius Șumudică: „Bună seara, tată! Voiam să vă spun asta”. Portarul rămas fără părinți în adolescență și-a expus sentimentele

Florin Niță i-a trimis un mesaj din suflet lui Marius Șumudică după România - Ucraina, scor 3-0. Antrenorul a jucat un rol important în ascensiunea portarului de la EURO 2024.
18.06.2024 | 12:02
Florin Nita mesaj emotionant pentru Marius Sumudica Buna seara tata Voiam sa va spun asta Portarul ramas fara parinti in adolescenta sia expus sentimentele
Florin Niță, mesaj emoționant pentru Marius Șumudică: „Bună seara, tată! Voiam să vă spun asta”. Portarul rămas fără părinți în adolescență și-a expus sentimentele. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Niță a câștigat lupta pentru titularizare cu Horațiu Moldovan, iar internaționalul român a avut parte de un debut senzațional la EURO 2024. Portarul „tricolorilor” nu l-a uitat pe Marius Șumudică și i-a scris un mesaj emoționant după România – Ucraina, scor 3-0.

Florin Niță, mesaj emoționant pentru Marius Șumudică: „Bună seara, tată! Voiam să vă spun asta”. Portarul rămas fără părinți în adolescență și-a expus sentimentele

Marius Șumudică l-a transferat pe Florin Niță la Gaziantep la începutul sezonului 2023-2024 și l-a titularizat imediat în Turcia. Portarul „tricolorilor” venea după experiențele mai puțin plăcute de la Sparta Praga și Pardubice.

ADVERTISEMENT

Florin Niță i-a răsplătit încrederea lui Marius Șumudică la Gaziantep prin evoluțiile de pe dreptunghiul verde. Portarul român s-a descurcat excepțional la Gaziantep și astfel a revenit în circuitul echipei naționale.

Horia Ivanovici a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Florin Niță lui Marius Șumudică după România – Ucraina, scor 3-0. Eroul dintre buturile echipei naționale nu l-a putut uita pe tehnicianul român după debutul la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Bună seara, tată! Voiam să vă spun că sunt recunoscător pentru ajutorul dumnevoastră. Voiam să vă mulțumesc pentru încrederea și bunătatea pe care mi-ați oferit-o! Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumnevoastră, am reușit să ating un vis pe care îl aveam din copilărie.

Vă doresc sănătate și cât mai multe echipe să le antrenați. Vă respect și vă iubesc! Doamne ajută!”, este mesajul lui Florin Niță pentru Șumudică, dezvăluit de Horia Ivanovici la FANATIK LA EURO, emisiune live pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie: „Niță a fost libero, i-a dirijat pe Burcă și Drăgușin”

Vivi Răchită a remarcat și el rolul pe care l-a jucat Marius Șumudică în carierele lui Denis Drăguș și Florin Niță. Fostul internațional român este de părere că Edi Iordănescu a fost insiprat în alegerea portarului titular de la EURO 2024.

„Șumi i-a resuscitat pe Drăguș și pe Niță. Și Edi a avut inspirație aici, pentru că toată lumea se aștepta să apere Horațiu Moldovan. Niță nu a apărat niciun meci în preliminarii. Pe Drăguș l-a resuscitat Șumi, iar acum a ajuns la Trabzonspor și l-a făcut jucător de echipă națională”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie a observat un detaliu important la Florin Niță în România – Ucraina, scor 3-0. „Cobra” a rămas impresionat de modul în care portarul lui Gaziantep îi dirija în teren pe Andrei Burcă și Radu Drăgușin.

„Cred că Niță a fost libero pentru că i-a dirijat pe Burcă și Drăgușin. La orice centrare striga la Burcă și la Drăgușin. Foarte mult îmi place și Drăguș, ține de minge, are calitate și viteză de reacție, simte golul”, a remarcat Adi Ilie.

“BUNA SEARA, TATA!” Marius Sumudica A PRIMIT UN SMS ULUITOR de la un TRICOLOR

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat...
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat într-o baltă de lichior în aeroportul Heathrow
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici