Fotbal international

Florin Niţă nu a vrut să plece de la FCSB! Cum l-a convins Anamaria Prodan

04.09.2018 | 17:16
Florin Nita nu a vrut sa plece de la FCSB Cum la convins Anamaria Prodan

Florin Niţă nu a vrut să plece de la FCSB. Portarul de 31 de ani s-a transferat în iarnă la Sparta Praga, însă mutarea nu a fost una uşoară. Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a povestit că în primă fază, internaţionalul român nici nu a vrut să audă de oferta cehilor, cu toate că salariul era unul mult mai mare decât la cel pe care îl avea la formaţia antrenată de Nicolae Dică.

Niță nu voia să plece de la Steaua, deși ar fi primit un salariu uriaș la Sparta. Am așteptat 3 săptămâni la transferul lui pentru că nu-l puteam convinge să accepte oferta. Gigi mi-a spus că nu-l poate da vreodată afară de la Steaua dacă el nu vrea să plece. Abia l-am convins prin rudele lui, prin prietenii săi să accepte oferta și să plece”, a declarat Anamaria Prodan la PRO X.

Florin Niţă nu a vrut să plece de la FCSB

Florin Niţă nu a vrut să plece de la FCSB. Anamaria Prodan a susţinut că dacă portarul de 31 de ani refuza să meargă la Sparta Praga, următorul pe lista cehilor era Andrei Vlad, portar care a fost îndelung contestat pentru prestaţiile din poarta vicecampioanei României“Când Niță a refuzat plecarea la cehi următorul portar pe listă a fost Andrei Vlad, dar Gigi a refuzat”, a mai susţinut Anamaria Prodan.

Florin Niţă nu şi-a dorit să o părăsească pe FCSB şi a declarat acest lucru la scurt timp după ce s-a transferat la Sparta Praga. “Iniţial nu am vrut să plec de la Steaua, m-am gândit că este mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Este foarte important că mai sunt români acolo şi sunt convins că mă vor ajuta să mă integrez. Eu sunt o persoană care se acomodează repede, dar e un plus pentru mine şi sper să îmi fie bine acolo”, declara Florin Niţă în momentul plecării. FCSB a încasat două milioane de euro în schimbul portarului de 31 de ani, care are un salariu de 500.000 de euro pe an la formaţia din capitala Cehiei.

Andrei Vlad, următorul pe lista cehilor, făcut praf de Gigi Becali

Anamaria Prodan a anunţat că Andrei Vlad a fost pe lista celor de la Sparta Praga, însă Florin Niţă a acceptat oferta cehilor. Portarul de 19 ani a bifat câteva meciuri pentru FCSB, însă din cauza unor gafe a intrat în gura lui Gigi Becali. “Nu a mai greșit la fel de mult ca la meciul cu Viena. Nici trei de Gigi Buffon nu apărau primul gol marcat de Botoșani. Cât despre discuția pe care am purtat-o cu el, i-am spus să nu mai paseze în lateral. Dă, mă, în față, că nu ești Maradona! El, tot așa. A pasat în lateral, a dat o dată la adversar. O să-i spun iar: ’Băi, văd că nu ai ascultat ce ți-am spus’. Ce să fac…”, a declarat Gigi Becali la finalul meciului FCSB – FC Botoşani 2-2.

Florin Niţă nu a vrut să plece de la FCSB. Portarul a semnat cu Sparta Praga în iarnă
Florin Niţă nu a vrut să plece de la FCSB. Portarul a semnat cu Sparta Praga în iarnă
Tags: