Florin Niţă, caz atipic! “Nu voia să plece! A refuzat Sparta Praga!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 08:40
Florin Niţă, caz atipic! “Nu voia să plece! A refuzat Sparta Praga!”

Anamaria Prodan, impresarul lui Florin Niţă, a povestit detalii de la negocierile dintre portar şi Sparta Prag. Iniţial, portarul celor de la FCSB nu a vrut să plece la echipa din capitala Cehiei, pentru că el dorea să rămână în România! 

“Patronul de la Sparta Praga a trimis un avion particular, la Malaga, pentru Florin Niţă. Când eşti rege în ţara ta, la fel de primesc şi ei. Oferta de la Sparta Praga era venită de trei săptămâni, dar el a refuzat să plece, a zis că vrea să-şi termine casa, că vrea să rămână în România. El nu este sclavul banilor, chiar şi Gigi Becali spunea că nu are ce sa facă. Nici dacă primeşte ofertă de 10 milioane de euro nu poate să-l dea, pentru că are cum să-l ameninţe pe Niţă niciodată să plece”, a spus Anamaria Prodan la Telekomsport. 

Forin Niţă, convins de soţie

Agentul jucătorului a trebuit să apeleze la toate trucurile pentru a-l convinge pe fotbalist că este o mutare perfectă pentru el, mai ales că vine spre finalul carierei. Anamaria Prodan a vorbit şi cu soţia lui Niţă, iar aceasta l-a făcut, până la urmă, să accepte oferta de la Sparta. 

“Până la urmă, am vorbit cu soţia lui, s-a rezolvat şi transferul portarului de la Sparta Praga la Newcastle, iar în acel moment i-am spus că nimeni nu mai stă după el, că are 31 de ani şi că este ultimul tren pentru el. A vorbit şi cu Stanciu, cu Vătăjelu, vor fi trei români acolo, ei sunt foarte apreciaţi şi foarte iubiţi în Cehia”, a mai spus Anamaria Prodan. 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.