Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Florin Niță nu vrea lovituri de departajare în România – Olanda, la Euro 2024: ”Sper să câștigăm în 90 de minute”

Florin Niță a anunțat că este pregătit și pentru lovituri de departajare în partida România - Olanda, dar ar prefera să nu se ajungă până acolo.
Florin Nita nu vrea lovituri de departajare in Romania  Olanda la Euro 2024 Sper sa castigam in 90 de minute
Florin Niță a anunțat că este pregătit și pentru lovituri de departajare în partida România - Olanda, dar ar prefera să nu se ajungă până acolo. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au încheiat Grupe E pe primul loc și acum urmează să întâlnească ”Portocala mecanică” în optimile de finală de la EURO 2024, într-un meci care ava avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

Florin Niță știe cum putem câștiga meciul România – Olanda

Într-o conferință de presă susținută înaintea întâlnirii România – Olanda, care se va desfășura pe Allianz Arena din Munchen, portarul Florin Niță își dorește să nu se ajungă la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

”Încerc să mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec aici alături de acești colegi minunați. Echipa națională înseamnă enorm, sunt fericit să fiu aici. Îi spun la mulți ani soției mele, îi spun încă o dată la mulți ani deși nu știu dacă mai e nevoie, știe deja că o iubesc. Copiii îmi spun și ei că sunt mândri de mine.

Sunt pregătit și pentru lovituri de departajare, dar nu aș vrea să ajungem la așa ceva. Sper să câștigăm meciul în 90 de minute. Olanda e o forță pe care nu cred că o putem egala ca valoare, însă cu organizare și cu ambiție putem avea șanse să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Sunt în formă chiar și la aproape 37 de ani fiindcă mă rog la Dumnezeu și mă antrenez. Sper să mai joc încă 10 ani de acum. Dau totul la fiecare antrenament și păstrez ștacheta foarte sus”, a declarat Niță.

Mesaj de mulțumire pentru Liță Dumitru

Titularul postului de portar în naționala României la EURO 2024 a dezvăluit care este relația cu ceilalți doi goalkeeperi din lot, Horațiu Moldova și Marian Aioani, și a ținut să-i transmită un mesaj fostului mare internațional Liță Dumitru.

ADVERTISEMENT

”Moldovan și Aioani sunt prietenii mei. Suntem aici, la EURO, și datorită prestațiilor pe care le-a avut Moldo în preliminarii. Am aflat că voi fi titular în ziua meciului cu Ucraina, Mister nu ne spune echipa înaintea ședinței tehnice.

E bine să exersezi penalty-uri, dar în meci e altceva. La un penalty dintr-un antrenament nu ai presiune, nici nu poți să te concentrezi foarte bine. Am lucrat cu Liță Dumitru la Chiajna. Cred că și acum dacă pune mingea pe 16 metri îi dă gol oricărui portar din România. Dumnealui m-a adus la Chiajna și îi mulțumesc”, a spus Florin Niță.

ADVERTISEMENT

După ce a anunțat în exclusivitate că Florin Niță este dorit de Rapid, FANATIK a aflat și suma pe care acționarul majoritar Dan Șucu este dispus să o cheltuiască pentru aducerea portarului naționalei României.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

ADVERTISEMENT
1,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” în partida România - Olanda de la EURO 2024