Devine CFR favorită la titlu prin plecarea lui Niţă? “Portarul e pilonul echipei!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
31/01/2018, 10:23
Devine CFR favorită la titlu prin plecarea lui Niţă? “Portarul e pilonul echipei!”

CFR Cluj şi FCSB se duelează pentru titlu, cele două formaţii ocupând primele două locuri în clasamentul Ligii 1 Betano. Sorin Cîrţu afirmă că, prin plecarea lui Florin Niţă, ardelenii vor beneficia de un avantaj important în lupta cu echipa antrenată de Nicolae Dică. 

”CFR este favorită la fel cum este şi FCSB. Ele două se vor bate la titlu cu şansele cele mai mari. Se complică acum puţin situaţia cu portarul, dacă va pleca Niţă. Un portar este pilonul echipei, este extrem de important pentru o echipă. Trebuie să scoată tot ce e de scos şi să facă minuni chiar şi la şuturile imparabile”, a spus Sorin Cîrţu. 

Florin Niţă, profit de 2 milioane pentru FCSB

Plecarea lui Florin Niţă va lăsa FCSB descoperită în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, însă va aduce un profit important pentru clubul patronat de Gigi Becali. Niţă, 30 de ani, a venit liber de contract de la Concordia Chiajna, iar acum suma de transfer pe care o va plătit Sparta Praga va fi de 2 milioane de euro. 

Niţă e evaluat la 2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermark.de. A fost titular în 29 de partide în acest sezon pentru formaţia antrenată de Nicolae Dică, în toate competiţiile, şi a încasat 24 de goluri. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.