Fotbal intern

Niţă pleacă de la FCSB. “Îl vând pentru 2 milioane de euro”

Gigi Becali a anuntat că este foarte aproape să îl transfere pe Florin Niţă la un club din străinătate pentru suma de 2 milioane de euro.
30.01.2018 | 12:10
Nita pleaca de la FCSB Il vand pentru 2 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Update, ora 12:16. Gigi Becali a declarat că echipa la care îl vinde pe Florin Niţă este Sparta Praga, conform gsp.ro. La echipa cehă, Niţă ar putea fi coleg cu alţi doi români: Nicu Stanciu şi Bogdan Vătăjelu. 


Gigi Becali este pe cale să mai facă încă o afacere rentabilă din fotbal după ce îl va vinde la o echipă în străinătate pe Florin Niţă pentru suma de 2 milioane de euro. Astfel că patronul roş-albaştrilor se află acum în căutarea unui alt goalkeeper, iar Dică şi Mihai Stoica l-au sfătuit pe finanţatorul roş-albaştrilor că trebuie adus unul de mare valoare.

ADVERTISEMENT

“Acum să ne uităm de portar că s-ar putea să plece Niţă. Am negociat aseară şi astăzi trebuie să vedem dacă pleacă sau nu. Îl dau pe 2.000.000 de euro. Are o vârstă… Aşa vinde FCSB-ul. Nu are rost să spun echipa la care ar urma să plece Niţă. E cam 90% făcut, dar vreau să fie 100% rezolvat. Nu e vorba de o echipă din vest”, a spus Becali.

“Îmi place Arlauskis!”

Patronul roş-albştrilor, Gigi Becali a vorbit şi despre ce portar îşi doreşte la FCSB în locul lui Florin Niţă. ” Avem în vedere 2-3 portari, dar acum să vedem dacă îi putem lua. Trebuie neapărat să luăm încă un portar. Nu pot să mă bazez numai pe Andrei Vlad. Mie cel mai mult îmi place de Arlauskis.  Eu aşa îmi doresc ca portarul să fie titular.

ADVERTISEMENT

Mă mai distrez şi eu cu cei de la CFR Cluj. Staţi să plece Niţă şi după o să vedem dacă o să-i înnebunesc pe cei de la CFR. Însă Meme şi Dică nu vor să jucăm acum cu Vlad titular. Am decis să le fac pe plac şi vom aduce un alt portar. Dar hai să mai aşteptăm cîteva ore să vedem dacă bat palma pentru transferul lui Niţă”, a spus Becali.