Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Florin Niță, sabotat de fanii României la golul trei marcat de Olanda. Încălțările unui suporter i-au distras atenția. Video

Atenția lui Florin Niță i-a fost distrasă de încălțările unui fan, la ultimul gol marcat de Olanda împotriva României, scor 0-3.
02.07.2024 | 22:52
Florin Nita sabotat de fanii Romaniei la golul trei marcat de Olanda Incaltarile unui suporter iau distras atentia Video
Încălțările unui fan i-au distras atenția lui Florin Niță în România - Olanda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cody Gakpo a deschis scorul pentru Olanda în minutul 20, după care Donyell Malen a marcat un gol în minutul 83 și tot atacantul Borussiei Dortmund a stabilit scorul final în prelungirile meciului.

Încălțările unui fan i-au distras atenția lui Florin Niță în România – Olanda

Înainte cu puțin timp ca Donyell Malen să înscrie ultimul gol al Olandei, un suporter al României intrase pe teren, iar forțele de ordine l-au izgonit imediat pe acesta de pe teren.

ADVERTISEMENT

Totuși, încălțările lui au rămas pe gazon, iar Florin Niță a fost suprins de camerele video când a vrut să îndepărteze încălțările chiar înainte ca Donyell Malen să facă „dubla” pentru Olanda.

În cele din urmă, faza nu a mai fost revăzută la VAR, ceea ce lansează o controversă, însă ținând cont de scorul final și de momentul în care s-a înscris golul, arbitrul a trecut cu vederea un detaliu, care totuși a decis un gol.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii României au ieșit cu capul sus de la EURO 2024

Fotbaliștii României au reușit să se califice de pe primul loc, cu patru puncte, din grupa E a Campionatului European din Germania, din care au mai făcut parte: Belgia, Slovacia și Ucraina. Nicușor Stanciu, căpitanul „tricolorilor”, a vorbit despre cât de mândru este de performanța reușită:

„Sigur că e greu. Toată lumea îşi dorea să continuăm, să ajungem în sferturi. Multe nu ar fi de zis. Am început bine. După a picat acel gol şi au controlat jocul. Ultimele două goluri au venit aşa… nu era normal să lăsăm spaţii.

ADVERTISEMENT

Am încercat să egalăm, să revenim, nu mai conta că era 2 sau 3-0. Ştiam că e o echipă bună, chiar dacă nu au început bine acest EURO. Eu sunt mândru de colegii mei, de toţi oamenii din jurul echipei naţionale”.

„Ce am vorbit prima dată, în dimineaţa meciului din Andorra, am şi făcut. Adică ieşim după fiecare meci fără regrete ca la final să ne privim în ochi şi să ne strângem mâinile.

ADVERTISEMENT

Adversarul a fost mai bun şi a meritat să câştige şi noi ne-am privit în ochi pentru că toată lumea a făcut ce a depins de el, pentru ca echipa să aibă rezultate. Cred că am făcut o treabă bună pentru că au trecut 24 de ani de când am ieşit dintr-o grupă”, a spus Nicușor Stanciu, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
9.00 este cota Betano pentru pronosticul „Olanda câștigă Euro 2024”