Sport

Florin Niță, sfătuit să refuze oferta de la CFR Cluj: „Ar fi cel mai bine pentru el să meargă acolo”

Florin Niță este sfătuit de Helmuth Duckadam să refuze oferta de la CFR Cluj, ținând cont și de trecutul portarului la FCSB, unde a fost iubit de către suporteri.
28.06.2022 | 11:21
Florin Nita sfatuit sa refuze oferta de la CFR Cluj Ar fi cel mai bine pentru el sa mearga acolo
Florin Niță, sfătuit să refuze oferta de la CFR Cluj. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este de părere că Florin Niță ar trebui să continue să joace în străinătate și să accepte oferte dacă vor veni pentru el, făcând o comparație între ce a însemnat plecarea lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj și ce ar însemna o posibile venire a lui Florin Niță la campioana României.

Florin Niță, sfătuit să refuze oferta de la CFR Cluj

Florin Niță a fost sfătuit de Helmuth Duckadam să nu aleagă CFR Cluj, care a decis să nu îi mai prelungească înțelegerea lui Karlo Letica, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

„El a fost un jucător foarte iubit la FCSB și nu cred că va merge la CFR. Bălgrădean nu a fost la FCSB-ului, a fost și pe la Dinamo și pe la Craiova, nu avea o mare legătură cu FCSB.

Niță a fost la Chiajna și doar atât. Eu am mai auzit că are și o ofertă din Elveția, cred că ar fi cel mai bine pentru el să meargă acolo.

ADVERTISEMENT

La FCSB sunt doi portari tineri care ar urma să treacă imediat pe bancă dacă vine el”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport, despre posibila venire a lui Florin Niță la FCSB, despre care a scris Prosport.

„Ideal pentru Niță ar fi să plece și să nu renunțe la bani!”

Bogdan Stelea consideră că Florin Niță nu ar trebui să renunțe la banii pe care îi primește la Sparta Praga și crede că ar putea să plece împrumut încă un sezon:

ADVERTISEMENT

„Ideal pentru Niță ar fi să plece, dar și să nu renunțe la bani. Ar fi ideal pentru echipa națională să joace la o echipă. Eu mi-am asumat când am renunțat la trei ani de contract pentru a merge la Campionatul Mondial din 1994.

Nu am regretat, am pierdut bani, știam că îi voi pierde, iar eu îmi doream să joc la Campionatul Mondial. Îți asumi riscuri, că poți să te accidentezi, se pot întâmpla multe, îți asumi și aia e. El e un jucător valoros pentru noi”.

ADVERTISEMENT

„Orice echipă care l-ar luat, ar face o achiziție foarte bună. El e un jucător de echipă, iar acest lucru contează pentru echipele de la noi”, a spus și Florin Bratu.

ADVERTISEMENT