Stanciu şi Niţă pot fi urmăriţi la TV în România! Vezi toate detaliile

Sparta Praga, Florin Nita, Nicolae Stanciu, Bogdan Vatajelu

Sparta Praga va avea meciurile transmise la TV în România. Când şi unde se vede primul meci al lui Florin Niţă, Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu

Cei trei jucători români ai celor de la Sparta Praga, Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu, vor putea fi urmăriţi de suporterii din România. Telekomsport a achiziţionat drepturile de televizare pentru partidele celor de la Sparta Praga şi vor transmite în direct meciurile. 

Prima partidă în care românii vor putea fi urmăriţi la lucru este cea de duminică, 18 februarie. Sparta va juca pe teren propriu, împotriva celor de la Slovan Liberec, iar toţi conaţionalii noştri sunt anunţaţi titulari. 

Florin Niţă şi compania sunt pe locul 5

Sparta Praga nu stă chiar excelent în clasament. După 16 etape, formaţia din capitala Cehiei este pe poziţia a cincea. Titlul nu mai poate fi atacat, pentru că sunt 18 puncte distanţă faţă de liderul Viktoria Plzen. 

Însă este mai mult decât accesibil locul doi, ocupat de rivala Slavia, şi de care o despart pe Sparta doar patru puncte. Liberec, aflată pe locul 3, adversara de duminică, este şi ea în cursă pentru poziţia secundă, care duce direct în Liga Campionilor.