Florin Niță, tot mai aproape de Premier League. Cum se face transferul

Eduard Popa   
in Fotbal international
13/06/2018, 18:39
Florin Niță, tot mai aproape de Premier League. Cum se face transferul GALERIE FOTO
Florin Niță este aproape de Premier League

Presa din Anglia susține că Florin Niță are tot mai multe șanse să ajungă în Premier League. Fostul portar al FCSB este dat aproape sigur la Wolverhampton, după ce negocierile pentru Rui Patricio au intrat în impas din cauza impresarilor.

Wolverhampton a promovat înapoi în Premiership în acest sezon, iar „Vulpile” caută întăriri pentru prima ligă din Anglia. Astfel, cei de la Wolves vor să își betoneze poarta și sunt interesați de internaționalul român Florin Niță, anunță site-ul englez dailymail.co.uk. Cu toate acestea, Niță ar putea ajunge în Anglia doar dacă va pica transferul portarului naționalei Portugaliei, Rui Patricio.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Rui Patricio stă în calea drumului lui Florin Niță în Premier League

Presa britanică susține că impresarii lui Rui Patricio au intrat în conflict cu şefii lui Sporting Lisabona, după ce în ultimele zile, mai mulţi jucători importanţi de la Sporting au fost declaraţi liberi de contract. Aceștia a ucerut rezilierea contractelor după ce la sfârșitul sezonului precedent fanii au intrat în cantonamentul echipei şi i-au agresat pe jucători. În urma acestor dispute dintre impresari şi conducerea lui Sporting, transferul lui Rui Patricio au intrat în impas. Daily Mail susţine că Wolves vor negocia astfel pentru transferul lui Florin Niţă, de la Sparta Praga. Englezii ar dori iniţial să-l ia sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv în valoarea de 4,5 milioane de lire sterline.

Florin Niţă s-a transferat de la FCSB la Sparta Praga în ianuarie 2018, în schimbul a 1,3 milioane de euro. Internaţionalul român s-a impus imediat şi a fost jucător de bază la Sparta. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×