Fotbal intern

Florin Niță, tricolorul lunii martie pentru prestațiile din preliminariile CM 2022! Reacția fotbalistului. Video

08.04.2021 | 15:46
Florin Nita tricolorul lunii martie pentru prestatiile din preliminariile CM 2022 Reactia fotbalistului Video
ADVERTISEMENT

Portarul echipei naționale a României și al formației Sparta Praga, Florin Niță, a fost ales tricolorul lunii martie în urma prestațiilor avute în primele trei meciuri din preliminariile CM 2022.

Niță a făcut meciuri memorabile în partidele pierdute cu Germania și Armenia, iar în urma acestor prestații a fost desemnat cel mai bun portar al primelor trei etape din Grupa J.

ADVERTISEMENT

Ajuns în Cehia după ce a debutat sub tricolor, pe Niță l-a așteptat o nouă surpriză. Conducătorii Spartei i-au pus în față un nou contract pe doi ani, iar noul titular al naționalei l-a semnat imediat.

Cel mai bun tricolor al lunii martie este Florin Niță

Evoluțiile foarte bune din startul preliminariilor pentru turneul final din Qatar l-au făcut pe Florin Niță să fie câștigătorul concursului lansat de FRF pentru cel mai bun tricolori al lunii martie, fiind votat de 63,12% dintre participanții la sondaj.

ADVERTISEMENT

În perioada 1-7 aprilie, suporterii au votat cel mai în formă tricolor din prima lună de primăvară a anului 2021. Au fost șapte fotbaliști nominalizați, iar clasamentul arată astfel:

  • 1. Florin Niță – 63,12% (10 puncte)
  • 2. Alexandru Pașcanu – 11,04% (7 puncte)
  • 3. Valentin Mihăilă – 8,18% (5 puncte)
  • 4. Andrei Vlad – 6,62% (4 puncte)
  • 5. Andrei Ciobanu – 6,36% (3 puncte)
  • 6. Alexandru Mățan – 3,38% (2 puncte)
  • 7. Marius Marin – 1,3% (1 punct)
ADVERTISEMENT

Niță este convins că vor veni și victoriile pentru naționala României

”Salut. Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o şi pentru votul pe care mi l-aţi dat. Bucuria mea a fost întotdeauna şi va rămâne să apăr poarta echipei naţionale.

Dar m-aş fi bucurat mult mai tare dacă acest trofeu ar fi venit după victorii. Cu siguranţă, ele nu se vor lăsa aşteptate. Voi purta cu mândrie tricoul echipei naţionale. Hai, România!”, a spus Florin Niță într-un video postat pe pagina de Facebook a echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Ajuns titular în prima reprezentatică la 33 de ani, Niță a avut o prestație remarcabilă în meciul pierdut în Armenia, dar și-a găsit cu greu cuvintele atunci când a fost întrebat dacă poate găsi explicații pentru căderea ”tricolorilor”.

Din informaţiile FANATIK, oficialii lui CFR Cluj au forţat pista Florin Niţă până în momentul când jucătorul şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga. Ardelenii au apelat la Alexandru Chipciu, fost coleg al portarului la FCSB şi la echipa pragheză, pentru a discuta cu ţinta campioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: