Fotbal international

Florin Niță vorbește de transferul lui Stanciu de la Sparta: “Merită sa joace la o echipă mai bună!”

03.01.2019 | 10:09
Florin Nita vorbeste de transferul lui Stanciu de la Sparta Merita sa joace la o echipa mai buna

Florin Niță, fostul portar al FCSB-ului a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga. Goalkeeperul crede că mijlocașul este pregătit să facă pasul către o echipă mult mai puternică. Niță îi ține pumnii lui Stanciu căruia îi urează să ajungă la o echipă de top din Europa.

“Intru în noul an cu gânduri bune. Îmi doresc să fiu sănătos, familia să fie şi ea sănătoasă, iar pe plan sportiv să avem realizări. Singura şansă la un trofeu anul acesta e Cupa Cehiei. E greu să-i mai prindem pe cei de la Slavia în campionat. Eu încă am contract cu cei de la Sparta şi mă voi dedica în totalitate acestei echipe până la finalul contractului. Fiecare merge pe drumul pe care şi l-a propus. Le doresc succes dacă va fi să plece unul dintre ei sau amândoi (n.r. Stanciu şi Vătăjelu). Stanciu e un fotbalist foarte bun şi merită un transfer la o echipă mai bună. Îi doresc din toată inima să plece la o echipă mai bună, merită!, a declarat Florin Niţă pentru Telekom Sport.

Florin Niță vorbește de transferul lui Stanciu de la Sparta3 Stanciu în echipamentul Spartei
Nicolae Stanciu a venit la Sparta Praga de la Anderlecht Bruxelles

Florin Niță vorbește de transferul lui Stanciu de la Sparta

Florin Niță nu se sperie de tragerea la sorți pentru Euro 2020. Portarul cehilor de la Sparta Praga vrea ca tricolorii să intre pe teren cu o mentalitate puternică indiferent de numele adversarului. Lucrul acesta este valabil și pentru elevii lui Rădoi care au fost repartizați și ei într-o grupă tare la Europeanul de tineret.

“Este o grupă dificilă, dar nu trebuie să mergem cu coada între picioare sau cu şansa a doua. Trebuie să ne batem cu toţi de la egal la egal şi să mergem cu gândul de a câştiga această grupă. Sunte echipe bune, dar trebuie să ne jucăm şansa!  Trebuie să fim uniţi pe teren şi să arătăm ca o familie. Şi cei de la tineret au o grupă grea. Le doresc succes şi să aibă încredere în ei. Au arătat că merită să joace la un astfel de turneu!”, a adăugat Florin Niță

  • 2 prezențe are Florin Niță în echipa națională a României