Niţă: "Nu visam să plec pentru o sumă aşa mare!" De ce a plâns

Florin Nita, FCSB, Sparta praga

Portarul plecat de la FCSB explică de ce a plâns în momentul în care şi-a luat la revedere de la colegi. Declaraţiile lui Florin Niţă

Florin Niţă a vorbit despre despărţirea de FCSB. Portarul plecat la Sparta Praga afirmă că nu se aştepta niciodată să fie vândut pe o sumă atât de mare, 2 milioane de euro, însă afirmă că munca şi seriozitatea sa au dus la acest transfer. 

"Nu visam să plec pentru 2 milioane de euro! Am fost serios, am muncit, de-aia am ajuns să cost atât. E o sumă foarte mare pentru România, mai ales că sunt portar şi am şi o vârstă", a spus Florin Niţă pentru Gazeta Sporturilor.  

Florin Niţă: "Am plâns! N-am putut să mă abţin!"

Niţă a vorbit şi despre momentul în care a plâns în faţa colegilor de la FCSB după discursul ţinut în momentul în care s-a anunţat plecarea sa la Sparta Praga. Portarul a explicat că a avut parte de cei mai frumoşi ani din carieră la echipa roş-albastră şi de aceea l-au năpădit emoţiile. 

"Sunt om, am sentimente, n-am putut să mă abţin să nu plâng. A fost o despărţire emoţionantă pentru mine. Am stat cinci ani la echipa asta şi când am vorbit în faţa colegilor mi-au dat lacrimile. Sunt om înainte de toate. Am fost ataşat foarte mult de Steaua. Mi-a fost foarte greu să plec. ", a fost declaraţia lui Florin Niţă, care a explicat de ce a refuzat iniţial oferta de la Sparta: "M-am gândit la băiatul meu, care trebuie să termine grădiniţa. Apoi, vreau şi să apuc să-mi termin casa".