Fotbal intern

Cristiano Bergodi a fost demis de la FC Voluntari! OFICIAL. Mihai Teja, favorit să-l înlocuiască pe italian

06.01.2020 | 16:39
Cristiano Bergodi a fost demis de la FC Voluntari OFICIAL Mihai Teja favorit sal inlocuiasca pe italian
ADVERTISEMENT

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, anunță demiterea antrenorului italian Cristiano Bergodi de la formația clasată pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.


UPDATE, 6 ianuarie, ora 16:34 / FC Voluntari a anunțat, luni, despărțirea oficială de tehnicianul Cristiano Bergodi. Ilfovenii au emis un comunicat în care anunță plecarea italianului.

ADVERTISEMENT

”FC Voluntari anunță rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Cristiano Bergodi , care a pregătit echipa noastră în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă si îi urează mult succes în continuare!”, se arată în mesajul postat de FC Voluntari.

  • 14 (ultimul) este locul ocupat de FC Voluntari după 21 de etape, cu 8 puncte acumulate 

În aceste condiții, sunt șanse uriașe ca Mihai Teja să fie prezentat la echipa din Voluntari. Echipa ilfoveană se va reuni miercuri, 8 ianuarie, iar pe 12 ianuarie va pleca în cantonament în Turcia.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 ianuarie, ora 19:18 / Cristiano Bergodi a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei FC Voluntari, conform sport.ro. Italianul, care îi lasă pe ilfoveni pe ultimul loc în clasament cu doar 8 puncte în 21 de etape, ar urma să fie înlocuit cu Mihai Teja, care a plecat recent de la Poli Iași.


Știre inițială, 21 decembrie

Florentin Pandele anunță demiterea lui Cristiano Bergodi de la FC Voluntari: ”Acest lucru îl va decide Consiliul de Administrație”

”FC Voluntari are o întârziere de două luni și jumătate la salarii. Nu am rămas niciodată datori, vă asigur că vom aduce datoriile la zi. La rezultatele pe care le avem nu este o întârziere mare”, a declarat primarul Voluntariului la emisiune Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Nu am reziliat contractul cu Bergodi pentru că îl respect foarte mult. Va trebui să schimbăm 15 jucători, ceea ce FC Voluntari nu își permite, sau să schimbăm staful tehnic. Dar acest lucru îl va decide Consiliul de Administrație”, a spus Florentin Pandele despre demiterea lui Cristiano Bergodi.

”Sunt deranjat că Puiu Iordănescu nu s-a implicat la club”

”De luni vom avea doar un salariu și jumătate datorie la jucători. Mai avem ceva datorii la ANAF, dar nu e nimic extraordinar. FC Voluntari nu se află într-un impas financiar fatal”, a mai afirmat edilul Voluntariului.

ADVERTISEMENT

Florentin Pandele este nemulțumit de faptul că familia Iordănescu nu s-a implicat la Voluntari: ”Sunt deranjat că Puiu Iordănescu nu s-a implicat la club. Nu a făcut efortul să ajute echipa deși noi am dat numele stadionului după el”.

”În locul lui Edi Iordănescu veneam la Voluntari pe un euro”

”Dacă eram în locul lui Edi Iordănescu eu veneam la Voluntari și antrenam pe un euro. L-am rugat pe Edi de nenumerate ori să facă un efort să vină să antreneze la Voluntari și nu pe 1 euro”, a mai dezvăluit Florentin Pandele.

”În orașul Voluntari unde sunt 45.000 de locuitori avem echipă de fotbal, echipă de baschet și echipă de volei în prima ligă. FC Voluntari este în primele opt echipe din prima ligă ca buget. Nu e vina noastră că orașe de tradiție nu au echipă în prima ligă”, a mai spus primarul.

Bergodi nu vrea să demisioneze

FC Voluntari a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-4, în etapa a 22-a, ultima din anul 2019, și încheie această parte de sezon pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar opt puncte.

La finalul întâlnirii de sâmbătă seară, tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat că nu se pune problema să-și dea demisia de la FC Voluntari. Italianul a dezvăluit că a vorbit cu conducătorii clubului despre viitor și a anunțat plecarea unor jucători.

ADVERTISEMENT