News

Florin Pandele rupe tăcerea, după ce Gabrielei Firea i-a fost scoasă o sârmă din colon. Ce i-au făcut medicii primarului

14.05.2019 | 16:07
Gabi Firea a pierdut 30 de cm de colon, din cauza sarmei gasite de medici

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a vorbit deschis despre drama prin care a trecut familia sa în ultimele luni, când soției sale, Gabriela Firea, i-a fost găsită o sârmă de trei centimetri în colon! Edilul s-a enervat și a intrat în direct la România TV, unde un invitat liberal a spus că aceste ”conspirații”, precum și otrăvirea fostului ministru al Apelor, Doina Pană, au apărut în campania electorală!

Medicii i-au excizat 30 de cm de colon primarului Gabriela Firea, din cauza sârmei găsite în colon

Supărat de cele spuse de liberal, Florentin Pandele l-a catalogat pe acesta drept ”telenovelist” și a spus că Gabriela Firea nu a vrut să sensibilizeze pe nimeni și nu se victimează. ”Gabriela Firea nu a spus nimic despre acest caz. Eu am fost cel care a vorbit într-o emisiune, înainte de Paște. Medicii i-au tăiat 30 de centimetri din colon soției mele.

Cum este posibil să pățească așa ceva o femeie, mamă a doi copii. Nu suspectăm pe nimeni. Nu știm cum a ajuns sârma acolo, însă instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze și să înceapă o anchetă. În acest moment nu este nicio anchetă, deoarece Gabi Firea nu vrea să depună nicio plângere. De trei ani de zile, Firea este cel mai faultat primar din România. Fault de coechipieri, de adversari”, a declarat primarul Florentin Pandele.

Gabi Firea nu vrea sa depuna plangere in cazul sarmei din colon

Gabriela Firea nu exclude varianta unei tentative de omor, dar nu a depus nicio plângere

Primarul Gabriela Firea nu exclude varianta unei mâini criminale. Primarul General Gabriela Firea a susținut că poate „vom rămâne toată viața cu întrebarea dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”. Declarația a fost făcută după ce Mihai Gâdea, realizatorul ”Sinteza Zilei”, a întrebat-o dacă ia în calcul varianta tentativei de omor în legătură cu sârma găsită în colonul edilului.

”Nu am nici cea mai mică bănuială despre ce s-a întâmplat, este foarte ciudat, anumite persoane îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții de căldură, se poate face mai mic și cu o formă astfel încât să poată să fie introdusă în mâncare. Sunt în continuare foarte surprinsă, medicii nu au explicație, eu nu am. Sunt o persoană precaută, nu m-am omorât cu mâncarea, nu am participat la mese foarte mari, este un episod neelucidat din existența mea, poate că vom rămâne toată viața cu întrebarea dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală” a spus Gabriela Firea, la Antena 3.