Life

Florin Pastramă are toți banii pe mână. Decizia luată de Brigitte după ce a renunțat la divorț

Florin Pastramă a oferit detalii uimitoare din mariajul cu Brigitte, după ce în urmă cu aproape o lună erau la un pas de separare. Cine contorizează finanțele.
22.07.2022 | 14:29
Florin Pastrama are toti banii pe mana Decizia luata de Brigitte dupa ce a renuntat la divort
Florin Pastramă, detalii uimitoare din relația cu Brigitte. Cine gestionează banii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri, care a fost concurent în reality show-ul Ferma, are toți banii pe mână. Decizia a fost luată de brunetă după ce a renunțat la divorț. Acest lucru a fost confirmat inclusiv de afaceristă în urmă cu puțină vreme.

Florin Pastramă, detalii uimitoare din relația cu Brigitte. Cine gestionează banii

Florin Pastramă deține toate conturile și seifurile în care se află banii și lucrurile de valoare ale partenerei sale de viață, Brigitte, chiar după ce au fost la un pas de divorț. Vedeta a recunoscut că este cel care gestionează banii.

ADVERTISEMENT

În plus, omul de afaceri susține că niciodată nu a fost vorba de neîncredere între el și fosta soție a lui Ilie Năstase, certurile și discuțiile contradictorii pornind de la cu totul altceva. Totodată, omul de afaceri este cel care știe unde sunt păstrate bijuteriile frumoasei brunete.

„Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte.

ADVERTISEMENT

Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, cînd mergem, cu cine mergem”, a mărturisit omul de afaceri, într-o emisiune TV, notează viva.ro.

Brigitte Pastramă, încredere oarbă în Florin

Brigitte, soția lui Florin Pastramă, a punctat la rândul său faptul că are încredere oarbă în partenerul de viață. Cei doi au fost la un pas de divorț și chiar au depus actele la notar, dar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

„El se ocupă de bani, de exemplu, banii sunt la mine în poșetă, dar încasările și tot el are cheile de la seifuri și de la bijuterii și de la tot.

De obicei nu pot bijuterii pentru că merg mult la Biserică și el mi le ține, el mi le pune”, a completat bruneta, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Ferma formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, povestea lor de dragoste începând pe platourile de filmare ale emisiunii de la Pro TV, în anul 2019.

ADVERTISEMENT