Life

Florin Pastramă explică motivul pentru care i-a aplicat lui Brigitte „corecția” din parcare

06.10.2020 | 11:34
Florin Pastrama explica motivul pentru care ia aplicat lui Brigitte corectia din parcare
Florin Pastramă explică motivul pentru care i-a aplicat lui Brigitte „corecția” din parcare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Pastramă a explicat motivul pentru care a trântit-o pe Brigitte în parcarea unui supermarket din Capitală. Omul de afaceri a mărturisit că totul a pornit de la o simplă discuție legat de condus, fostul concurent de la Ferma precizând că bruneta l-a scos din sărite.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost târâtă pe jos de față cu camerele de filmat pentru show-ul în care sunt protagoniști. Vedeta a fost scoasă cu forța din mașină, după ce i-a reproșat partenerului ei de viață că nu este un șofer bun.

ADVERTISEMENT

Afaceristul susține că nu a fost vorba de violență domestică, ci doar i-a aplicat o simplă „corecție”. Florin Pastramă a declarat că s-a enervat foarte tare din cauza faptului că a fost jignit, Brigitte neavând niciun fel de respect pentru el în momentul respectiv.

Florin Pastramă, despre motivul real al scandalului din parcare cu Brigitte

Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut. I-am zis: condu, fă, tu! (…) Ce e așa grav? Dan, tu nu te cerți cu soția? Îți dai seama ce am făcut…

ADVERTISEMENT

Alții își omoară nevasta și o bagă în spital. Dă-mi un exemplu din televiziune care își ține soția în puf. Respectă-mă și te respect. Ce mare violență? Aia e violență? I-am dat vreo palmă? 

Îmi asum. Tu o știi pe Brigitte ce gură are, o cunoști de atâția ani. Și erau și camerele, nu eram doar noi doi. Deci, mă vede o țară întreagă cum mă jignește, dacă eram doar noi doi mă făceam că nu aud. 

ADVERTISEMENT

Suntem și noi bărbați și mai ales că sunt și țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli, nevasta e nevastă, bărbatul e bărbatul, nu mă dai tu jos de la volan că nu știu să conduc. Și vii tu femeie, să conduci tu!”, a spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1.

Pe de altă parte, Brigitte susține că întregul scandal a plecat de la infidelitate, fiind de părere că este înșelată de partenerul ei de viață. Frumoasa vedetă trăiește cu impresia că afaceristul are pe altcineva și stă cu ea numai pentru a o stoarce de bani.

ADVERTISEMENT

„Credeam că mă înșală cu aia. Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine”, a spus bruneta în show-ul prezentat de Dan Capatos.

ADVERTISEMENT